reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy nie-kontrolowane czyli zabawne powiedzonka,teksty,opowieści naszych Szkrabów

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dominique, prawie sie ze smiechu posiuralam teraz :-D:-p:-D:-p:-D
Pszczola jest boska, a jej teksty sa powalajace :-D:-D

Ja tez nie zwracam uwagi jak Sara brzydko mowi, bo to w naszym przypadku odnosi odwrotny skutek - jak jej mowie, ze nie wolno, to robi na zlosc i zaczyna brzydki wyraz powtarzac w kolko i na caly glos :baffled::-p

reklama
Dominique-:szok::-D:szok::-D:-D:szok::szok::-D:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D kabaret istny kabaret:tak::-D:tak::-D:tak:

a moje dziecko jest grzeczne i nie mówi brzydkich wyrazów w ogóle;-):-D;-):-D(każdy wie o co chodzi hihi)

Ona masakra haha Pszczola jest naprawdę genialna! Musimy na Hlosic do telewizzji może jakieś nAgrody powygrywa! Kurde kochana weź ja nagrań pokaż nam jakiś filmik zebysmy mogły pooglądać i posłuchać jej tekscikow!

dzisiaj byłam z małą na zastrzyku, ona strasznie panikuje, że ohho. Pielęgniarka zabiera się za zrobienie zastrzyku, a ona do niej "zostaw mnie kul (r)wa, nie będziesz mnie dotykać wstrętna babo" myślałam, aż zbladłam:szok:

oj,oj;-) mysle że lekarki i pielegniarki są przyzwyczajone do takich wyskoków u małych pacjentów, choc rozumiem że Ty mikusia czułas się delikatnie mówiąc mało komfortowo :sorry2:

Mikusia, :-D:-D:-D to Ci Milenka rozgadana :-D:-p:-D Wlasnie, jak zareagowala pielegniarka na takie powitanie? ;-)

Ale powiem Wam, ze wstyd czasami. Bylam ostatnio z Sara na spacerze i z jednej z bram auto chcialo wyjechac na glowna, a ze byl ruch to przyblokowalo przejscie na chodniku, a Sara na to:
"Cio zia ciul" :szok:i najgorsze, ze chlop mial okno uchylone :baffled::-p

reklama
Do góry