reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy na temat wózków :)

reklama
No właśnie M. namawia mnie na biały, też mi się podoba, ale boje się, że w niedługim czasie będzie szary :szok:

jjustyna super :-D A jaki kolor wybrałaś? Mi się podobają różne - zielony, niebieski, brązowo-beżowy (w sklepie widziałam nawet taki z Eko Lnu). Jutro jedziemy z M do dużego sklepu,w którym jest kiermasz wózków i porównamy mój typ (TAKO) z jego typem (Bebetto) i pewnie podejmiemy w końcu decyzję. Jeśli rozpakujesz wózek, napisz, jak wrażenia po rozpakowaniu :-D

I chyba na 90% wybraliśmy już łóżeczko - o takie: Łóżeczko z szufladą bukowe 3 kolory + materac GPK (2384675376) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Cornelka mi z kolei podoba się kolor LATTE i CYNAMONOWY - to takie moje kolory w sumie :)

Ostatnia edycja:
wybraliśmy ten grafit z czerwonym bo widziałam na mieście z dzieciaczkiem :-D a na początku chcieliśmy ten beżowy, pózniej ten szaro-niebieski ale bałam się o spacerówke, że będzie się brudzić szybko jak mały będzie coś jadł albo od butów jak zacznie chodzić.
łóżeczko podobne wybraliśmy już wklejam linka Łóżeczko RADEK szuflada 3 kolory +Miś +Materac (2384675382) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zależało nam żeby ta szuflada była dodatkowo "zamknięta" żeby tak szybko tam się kurz nie zbierał

Cornelka, dla mnie black lub cinnamon najładniejsze- biały też piękny, ale to prawda że kompletnie niepraktyczny- nie doczyścisz go po jakimś czasie
jjustina- gratulacje z zakupu wózeczka:-) o ile nie przeszkadza ci waga to raczej się nie rozczarujesz, tako to porządne wózki:tak:

jjustyna, dokładnie na to samo zwracałam uwagę przy wyborze łóżeczka na co Ty :tak: - żeby szuflada była dokładnie i szczelnie zasuwana a nie jedynie przykrywana przez dno łóżeczka,bo za duża przerwa tam była i na pewno zbierałby się kurz :tak: Jutro chyba zamówię to łóżeczko,tylko musimy jeszcze z M wybrać kolor.

A w następnym tygodniu myślę, że zamówimy już wózek :tak:

reklama
cornelka, bardzo ładny i zgrabny ten wózeczek :-). Jak dla mnie najładniejszy kolor to cinnamon, ewentualnie black, latte, silver. Biały bardzo niepraktyczny.

Do góry