reklama
karenm
Fanka BB :)
LaRemi odpowiedź na temat wózka:
materiał wózka jest śliski, każdy materiał da się odpiąć od wózka, bo albo są rzepy, albo zatrzaski, albo zamek, więc sądzę, że ze zdjęciem do prania nie będzie problemu.
Adaptery do fotelika kosztują 135zł.
materiał wózka jest śliski, każdy materiał da się odpiąć od wózka, bo albo są rzepy, albo zatrzaski, albo zamek, więc sądzę, że ze zdjęciem do prania nie będzie problemu.
Adaptery do fotelika kosztują 135zł.
M
milionka
Gość
kliknij w ustawienia w prawym górnym rogu, a potem po lewej edytuj sygnaturę i tam wlej
La Remi, Transporter i ten Evo, mają trochę inną kolorystykę. Na przykład granatowy bardziej mi się podobał Evo ale woleliśmy spacerówkę transportera. Ten szary to dla mnie bardziej był srebrny więc odpada od razu.
MieMie, zestaw: gondola, spacerówka, zabezpieczenie przed deszczem, adapter, śpiworek, fotelik MaxiCosi Cabriofix 2200 zł.
MieMie, zestaw: gondola, spacerówka, zabezpieczenie przed deszczem, adapter, śpiworek, fotelik MaxiCosi Cabriofix 2200 zł.
gosha_88
MieMie u mnie w rodzinie wszystkie praktycznie kuzynki i bratowa mają wózki z Tako i każdy jest zadowolony, my też się zastanawialiśmy nad captivią bo mojemu się podoba, a jeżeli o mnie chodzi to jednak jestem za tako laret...
Ja mam po pierwszym dziecku Jumper X Tako- ogólnie nie narzekam, ale to straszliwy czołg, ja mieszkam w domu więc nie ma problemu, ale dla osób z bloków nie polecam. Stelaż niby jest aluminiowy- ale tylko "niby", bo sam waży z 16kg i w dodatku jak ostatnio na niego patrzyłam to robią się ślady rdzy- co chyba z aluminium nie powinno mieć miejsca
reklama
cornelka
No więc wybraliśmy wózek - Roan Teo. Tylko nie mogę się zdecydować na kolor, który byście wybrały dla chłopca?
Wózek Roan Teo 2012/2013
Wózek Roan Teo 2012/2013
Podziel się: