reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy na temat wózków :)

No i super wybór ;) ale troszke szkoda ze Twoj M. uznal ze fiolet to nie dla chłopca:-p mi on sie wlasnie wydaje takim unisexem.
Ale ja juz powoli przestaje lubić ten wątek :-p bo przestaje byc pewna ze dokonalam najlepszego wyboru

reklama
Ja najpierw myślałam nad Jedo 4kids i już nawet kolor wybrałam i chciałam właśnie z fotelikiem Maxi Cosi. A teraz ten Twój Kornelka wydaje mi się jakiś zgrabniejszy i mieści się w moich wymaganaich cenowych;-) Mój pierwszy synek był dosyć długi i teraz drugi też chyba taki będzie, więc musi być w miarę duża gondolka. Zaraz do nich napiszę. Myślę, że w Warszawie nie będzie problemu, tylko nie wszędzie mają ten nowy model. A z tego kolr nawet już wybrałam riviera;-)

Domi78 mi w jednym sklepie sprzedawca też proponował wózek Jedo, ale Fyn 4 chyba. Całkiem fajny, choć bardziej mi się ten Roan Teo podoba. Mój synuś tez ponoć długi, więc wózek z małą gondolą odpada i też ważne było dla mnie żeby spacerówka była na płasko rozkładana, bo nie wiadomo ile miesięcy uda się mi dziecko w gondoli powozić.

Ostatnia edycja:
Domi78 tak, ale nie jednocześnie, tzn. jednym jeździłam jednego dnia, a parę dni później drugim, bo nie było dwóch jednocześnie w jednym sklepie. Wydaje mi się, że Jedo jest cięższy i trochę masywniejszy i że lepiej Roanem. Ale wiadomo inaczej jest porównać jak się przejedzie jednym, a za chwilkę drugim.

fajne wózki kupujecie Dziewczyny, no i najważniejsze żeby to Wam się forma i kolor podobały :-)

roan bardzo fajny i tako też - to z ostatnich zakupów :tak: ten kruszki, też bardzo fajny i dzag i więcej nie pamiętam
aha, mala.di, Twój też bardzo fajny i nie stresuj się, ważne że Tobie się podoba :-)

ja byłam już prawie zdecydowana na mutsy, ale pojechałam do sklepu, zakochałam się w teutoni i zamówiłam, niestety długo się czeka, ale mam nadzieję, że Mały się nie pospieszy ;-)

reklama
Teitonia to drogie wózki ale bardzo dobre a czeka się nia nie długo bo wszystko jest na indywidualne zamówienie. Ja go za pierwszym razem chciałam ale cena mnie zabiła (pomimo tego, że teściowa zaoferowała się fundnąć) wtedy 2w1 koło 3000

Do góry