reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy na temat wózków :)

reklama
Cornelka, fajny ten wózeczek i zasiał zamęt w mojej biednej główce. A już mi się wydawało, ze wybrałam. Ciekawe czy gdzieś w stacjonarnym sklepie można go obejrzeć. Może dziś podjadę i zapytam

Łojezu, chyba powinni robić zmieniane okrycie do wózków :-p Z 5 okryć bym kupiła ;-)
Dzięki wielkie kochane za wasze typy i opinie :*

No więc ostatecznie wybieraliśmy spośród: białego, czarnego, lawendowego, riviery i silver i wybraliśmy...
silver :-) Jakby ten kolor był niedostępny to wtedy weźmiemy rivierę.
Mi się najbardziej podobał lawendowy ale M. uparł się jak osioł, że to nie dla chłopca i nie będzie syna w takim wózku woził :-p

Domi78 a jaki wybrałaś? Nam ten Roan Teo pokazał sprzedawca w sklepie, tak to bym wcześniej o nim nie pomyślała. Bardzo fajny wózek, fajnie się prowadziło ( przynajmniej w sklepie :-D ), składa się na bardzo małe części i nie wyglądało to jakoś skomplikowanie, spacerówkę masz montowaną przodem i tyłem, gondolę chyba też - choć nie wyobrażam sobie nie widzieć takiego maleństwa w gondoli - spacerówkę możesz rozłożyć na płasko, ma jakieś tam wywietrzniki i różne bajery, waga 12 kg. Do tego wózka możesz tez zamontować fotelik maxi cosi.

Choć gdybym miała mieć raczej mniejsze dziecko niż większe to bym wybrała Jane Muum, jak dla mnie rewelka, tylko właśnie ta gondola trochę mała, spacerówka raczej też.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry