reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
martyna ten pierwszy to najgorszy wózek na świecie. Już mi się nie chce pisać dlaczego wpisz w "szukaj" x-lander i znajdź moje posty na ten temat może Ci pomogą. Ja go mam i nie dałabym za niego nawet 100zł
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Ja właśnie zastananawiam sie nad zakupem i nie wiem czy wybrac X-LANDER WÓZEK WIELOFUNKCYJNY XT + ZESTAW + GRATIS (2328725204) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten czy IMPLAST Bolder 4 cały zestaw + dodatki (2344559318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. moze macie jakies opinie na ich temat ?
Implasta nie znam a X-Lander to dobra i ceniona firma, ja mam XQ i sobie chwalę choć nie wszystkie dziewczyny były zadowolone. Śliczne kolorki!
a co sądzicie o tym 3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X KOLEKCJA 2012 (2276835796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jesli go znacie poprosze o opinie
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
dziewczyny - to i ja się pochwalę! wybrałam wózek... dla lalek :-) na dzień dziecka dla Natalki, żeby potem każda z nas ze swoim wózkiem na spacery jeździła
WÓZEK DLA LALEK 3 FUNKCYJNY 5 KOL + TORBA NOSIDŁO (2319753713) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WÓZEK DLA LALEK 3 FUNKCYJNY 5 KOL + TORBA NOSIDŁO (2319753713) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wiolcia_87 G
Paulina00 ja bym nie wybrała baby merca, podobno straszna jakoś. Lepiej kupić uzywany za te pieniążki ale lepszej firmy. A jeśli chcesz nowy w tej cnie to ja polecam RIKO Alpina (znajomi zapłacili na all 990zł 3w1) i są mega zadowoleni. Inna znajoma ma baby merca i ciągle coś tam się psuje, koła jej już kilka razy odpadły, rama jej pękła, masakra jednym słowem
natasszzka87
AAAAaaa zadecydowałam będzie Bebe Confort Loola, właśnie kupiłam gondole z fotelikiem uzywaną- ale wyglada jak nówka o taką Gondola BEBE CONFORT WINDOO + CREATIS (2332589989) - Allegro.pl - Pokazywarka.pl. Dokupie nówke spacerówkę i wszystko wyjdzie maks 1400 a nie ponad prawie 2500 ale jestem szcześliwa
michalinski
Początkująca w BB
AAAAaaa zadecydowałam będzie Bebe Confort Loola, właśnie kupiłam gondole z fotelikiem uzywaną- ale wyglada jak nówka o taką Gondola BEBE CONFORT WINDOO + CREATIS (2332589989) - Allegro.pl - Pokazywarka.pl. Dokupie nówke spacerówkę i wszystko wyjdzie maks 1400 a nie ponad prawie 2500 ale jestem szcześliwa
no to GRATULACJE !!! piękny kolor i masz swoje ukochane chowane rączki )))) mam nadzieję, że będziemy obie zadowolone z wyboru.
reklama
michalinski
Początkująca w BB
teraz sprawdziłam jak wygląda ten stelaż LOOLA - taka typowa spacerówka - ja taką mam Maclarena po synku - też polecam
Podziel się: