reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy na temat wózków :)

Uuu, bo to high-tech. Nie wpadłabym nawet na takie czary :-). No to niech się Maleństwu dobrze w nim leży a potem siedzi :-).

reklama
martyna ten pierwszy to najgorszy wózek na świecie. Już mi się nie chce pisać dlaczego wpisz w "szukaj" x-lander i znajdź moje posty na ten temat może Ci pomogą. Ja go mam i nie dałabym za niego nawet 100zł

Implasta nie znam a X-Lander to dobra i ceniona firma, ja mam XQ i sobie chwalę choć nie wszystkie dziewczyny były zadowolone. Śliczne kolorki!

Paulina00 ja bym nie wybrała baby merca, podobno straszna jakoś. Lepiej kupić uzywany za te pieniążki ale lepszej firmy. A jeśli chcesz nowy w tej cnie to ja polecam RIKO Alpina (znajomi zapłacili na all 990zł 3w1) i są mega zadowoleni. Inna znajoma ma baby merca i ciągle coś tam się psuje, koła jej już kilka razy odpadły, rama jej pękła, masakra jednym słowem

Hej dziewczyny, my wybralismy wozek po wielu testowaniach i mielismy dylemat Teutonia czy EmmalJunga , zostanie chyba ten drugi bo jedynym ktory ma najszersza i najwygodniejsza spacerowke:) no ale teutonia ma za to obledne obicia:)))

AAAAaaa zadecydowałam będzie Bebe Confort Loola, właśnie kupiłam gondole z fotelikiem uzywaną- ale wyglada jak nówka o taką Gondola BEBE CONFORT WINDOO + CREATIS (2332589989) - Allegro.pl - Pokazywarka.pl. Dokupie nówke spacerówkę i wszystko wyjdzie maks 1400 a nie ponad prawie 2500 ale jestem szcześliwa:cool2::cool2:

no to GRATULACJE !!! piękny kolor i masz swoje ukochane chowane rączki :))))) mam nadzieję, że będziemy obie zadowolone z wyboru.

reklama
teraz sprawdziłam jak wygląda ten stelaż LOOLA - taka typowa spacerówka - ja taką mam Maclarena po synku - też polecam

Do góry