reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

reklama
Ja jeszcze sie nie zastanawialam nad wozkiem, cos tam przegladalam na allegro ale tak ogolnikowo:-) ale niedlugo sie za to zabieram wiec chcialam Was zapytac czy Wy przy wyborze wozka kierujecie sie firma czy to nie jest takie konieczne? bo ja sobie tak mysle ze chyba nie wazna firma tylko detale tj.pompowane kola, amortyzatory. wielofunkcyjnosc, przekladana raczka itp... ale moze sie myle...

Sempe, toż to prawie jak bus :-D faktycznie sie spokojnie wszyscy zmieścicie

Chyba dużo dziewczyn wybiera tu jakieś x-landery / mutsy, choć nie wiem czy ze wzgledu na firme czy wygląd, funkcjonalność....
Ja się kieruje przede wszystkim wyglądem :-D upatrzylam sobie gdzies tam kilka ladnych modeli, wygladajacych jak dla mnie zadowalajaco i porzadnie.. i teraz sledze aukcje.

Ja to bym juz wózek najchętniej przywiozła od mamy i ustawiła go w salonie, żeby na niego patrzeć :)
Mąz by mnie chyba pogonił razem z tym wózkiem, ciasno nam się na maxa zrobi, jak zaczniemy przemeblowanie, teraz jest optymalnie dla pary...

k8libby mój stoi w przedpokoju, ohh ile ja bym dała, żeby go wywalić na korytarz :crazy: bym miała chociaż miejsce na porządna szafkę na buty..

Agnes
ja dostałam wózek w pierwszej ciąży, jakiś polski producent, pompowane koła, gondola sie super bujała na takich pasach, że mi Laura zasypiała w 3 minuty na spacerze, no ale okropnie ciężki był i taki łomot, ale i tak byłam z niego zadowolona, no i 1000zł byliśmy do przodu :tak: teraz jest jako awaryjny u babci, teściowie też dostali od znajomych jakiś 8 letni, szału nie ma, ale jak jedziemy na weekend to nie musimy już wózka zabierać :tak:

Nie śledzę tego wątku, bo wózek już mamy, więc nie wiem, czy była mowa o Maxi Cosi Mura, ale jeśli ktoś jeszcze nie wybrał pojazdu, to warto się nad nim zastanowić :) My mamy co prawda X-landera, ale Maxi Cosi obejrzałam w weekend u znajomych i strasznie mi się spodobał :) Oni też polecali.
Maxi Cosi Mura 4

Sempe, suuuper macie auto. My będziemy za jakieś 2 lata zmieniać nasze na większe, jak będziemy czekać na trzeciego maluszka (oby się udało), i właśnie Volvo xc90 nam się marzy. Ale nie wiem, czy będzie nas stać :)

sempe auto masz wypasione- właśnie takie mi się marzy :tak:
ewa a nie denerwował CIę ten pałąk w spacerówce między nogami- bo u nas właśnie też dlatego odpadł ten wózek

Nataszka, nie wyglądało, żeby to młodemu przeszkadzało ;) W sumie to zapięcie między nogami jest w każdym wózku. Tyle że Filip, syn znajomych, ma dopiero pół roku - nawet niecałe - i w zasadzie półleży jeszcze w tej spacerówce. Nie wiem, jak by było, gdyby był większy.
Ale poza tym wózek sprawił dobre wrażenie :)

My też zdecydowaliśmy się na używany wózek Graco Symbio (gondola, spacerówka, fotelik). Kolor Arctic Blue. Czeka już w pokoiku na Marcelka :) Przeglądałam wątek i nikt o nim nie wspomniał, więc ja polecam. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru, wózek wygląda jak nowy i jest bardzo funkcjonalny, prowadzi się jednym paluszkiem.http://www.abcdziecko.pl/products/257/p/7191

Ostatnia edycja:
reklama
sempe wóz rewelacja :tak: Też bym taki chciała...Czeka nas zmiana za jakiś czas, bo mamy malutki, ale taki na razie pozostanie w sferze marzeń ;-)

milejdi fajna karoca.

My nadal stoimy w miejscy, jeśli chodzi o wybór wózka...Ostatecznie czuję, że będzie tak, że pojedziemy do sklepu i wybierzemy coś na miejscu. Wybór jest dla mnie zdecydowanie za duży na dokonanie go via net :sorry2: Jednak muszę pomacać, poskładać, porozkładać, poprowadzić itd.

Do góry