mala.di ja bym wzięła i spróbowała sprzedać. Zawsze to parę groszy Ci wpadnie i do czegoś innego dołożysz. Nawet jakby naprawdę za niewielkie pieniądze poszedł ten wózek, to Ty się na niego nie wykosztowałaś, więc w plecy nie będziesz :-).
reklama
kruszki
Fanka BB :)
ciekawe jak wyglada z nasadzonym fotelikiemwitam.
my wybraliśmy ten Tako Captiva 3w1 Mohican Najlepsza Cena !!! (2328817407) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. byliśmy w sklepie i oglądaliśmy na wszystkie strony :-)
ja czekam do pon jak przywioza moj
kruszki
a juz widze, przez to ze fotelik 'zabudowany' to dlatego nie skojarzylam
jezeli dobrze doczytalam to wazy 25kg? troszke duzo, mam nadzieje ze nie musisz nigdzie dzwigac
mala.di
Dla mam, które jeszcze wózka nie mają znalazłam takie coś :
..:: BOBO PORADNIK ::.. ► pomaga dobierać WÓZKI DZIECIĘCE
..:: BOBO PORADNIK ::.. ► pomaga dobierać WÓZKI DZIECIĘCE
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ja zaraz jade po ten
Marktplaats.nl > kinderwagen compleet mutsy 4 rider - Kinderen en Baby's - Kinderwagens en Combinaties
wygral jednak Mytsy 4 rider
Marktplaats.nl > kinderwagen compleet mutsy 4 rider - Kinderen en Baby's - Kinderwagens en Combinaties
wygral jednak Mytsy 4 rider
reklama
kruszki
OTO BABYZEN MARKI RECARO
wozek przyszedl, jedyny problem ze zapomnieli mi zapakowac adaptery i nie moge zalozyc ani gondoli ani fotelika :/
ale macie tutaj foteczki
Recaro Babyzen to zaawansowana technologia połączona z niespotykanymi do tej pory w wózkach dziecięcych praktycznymi rozwiązaniami podnoszącymi komfort i ułatwiającymi użytkowanie wózka plus oryginalny i ponadczasowy design.
Spacerówka Babyzen przeznaczona jest dla dzieci od urodzenia do osiągnięcia 20 kg wagi.
Funkcjonalność wózka można rozszerzyć przez dokupienie gondoli YOGI i fotelika Recaro Young Profi Plus tworząc unikalny 3 funkcyjny zestaw służący od narodzin dziecka aż do 4 roku życia.
Zakupilam caly komplet.
Opisze wiecej jak ochlone
nie chca mi sie zmiescic zdjecia wiec zaraz dam drugiego posta
wozek przyszedl, jedyny problem ze zapomnieli mi zapakowac adaptery i nie moge zalozyc ani gondoli ani fotelika :/
ale macie tutaj foteczki
Recaro Babyzen to zaawansowana technologia połączona z niespotykanymi do tej pory w wózkach dziecięcych praktycznymi rozwiązaniami podnoszącymi komfort i ułatwiającymi użytkowanie wózka plus oryginalny i ponadczasowy design.
Spacerówka Babyzen przeznaczona jest dla dzieci od urodzenia do osiągnięcia 20 kg wagi.
Funkcjonalność wózka można rozszerzyć przez dokupienie gondoli YOGI i fotelika Recaro Young Profi Plus tworząc unikalny 3 funkcyjny zestaw służący od narodzin dziecka aż do 4 roku życia.
Zakupilam caly komplet.
Opisze wiecej jak ochlone
nie chca mi sie zmiescic zdjecia wiec zaraz dam drugiego posta
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: