reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy na temat wózków :)

reklama
My dzisiaj już po zakupach
Padło na bebetto solaris- czerwono-czarny
Wózek super, cena super, sporo wyposażenia no i składa się w malenstwo;)

My dzisiaj już po zakupach
Padło na bebetto solaris- czerwono-czarny
Wózek super, cena super, sporo wyposażenia no i składa się w malenstwo;)

świetny wybór według mnie ;-) ja sie zastanawiam nad roznymi z bebetto. Osobiście bym wybrala inna kolorystyke... jakos jestem mniej praktyczna, a bardziej mi zalezy zeby byl slodki i dziewczecy :-p

ja tez juz podjęłam decyzje: kupuje używany X-lander XA gondola + spacerówka a osobno fotelik maxi cosi z bazą ease base.. fotelik pasuje do wózka, długo szukałam możliwosci ale muszę miec baze do auta bo Qrwicy dostane jak będę musiała 3dzieci po kolei zapinać!!! Angelinke juz ucze samej się zapinać, Alicje zapne jak Młodego "klikne" w baze.. nie spoce się jak szczur przy pakowaniu moich bachroków:-)

tydzien temu mama mojego podopiecznego zaoferowała mi wózek ZA DARMO!!! Roan Marita granatowo-biały ROAN - wózki wielofunkcyjne, spacerowe, foteliki samochodowe, marki: Bebe Beni, KIWY ale niestety dla mnie to brzydactwo więc podziękowałam.. choc perspektywa wydania 1000zł.. jest porażająca

Katjusza ja tez swoimi dziewczynami wózkami będziemy ujeżdzać:-)

reklama
Sempe, no wiesz :-p ja to właśnie albo któryś z bebetto albo roan marita . Jak dla mnie jest śliczny:-p

Gdzie Ty pomiescisz tyle dzieciaczkow w tym samochodzie? :-D

choć ja to już nie wiem czy właśnie kupować jakiś używany..czy np jedna przyjaciółka to mi doradzala zebym narazie tylko nosidełko/fotelik kupiła, a wózek porządny jak dostane becikowe... ale nie wiem naprawde czy jednak nie lepiej zebym becikowe sobie zostawila na jakies biezace wydatki jak pieluchy np, bo dochodow duzych miec nie bede wiec przyda sie jakas rezerwa

Ostatnia edycja:
Do góry