reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy na temat wózków :)

reklama
no w koncu kupiłam wózek!!! używany czysciutki super!!!!

x-lander XQ z przekładaną spacerówką:-) na gwarancji z fotelikiem ,jeszcze muszę baze do samochodu dokupić:-) odebrałam osobiscie i zapakowałam do piwnicy, przyda się dopiero tak 2tygodnie po porodzie:-)

Wózek X-LANDER XQ (zestaw 3 w 1) (2445437901) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bardzo fajny i 4 kolowy co napewno jest plusem, ja mam 3kolowego i dopiero po jego zakupie slysze zle opinie o trojkolowcach ze sa niestabilne i nie wygodne ale co zrobic jest to jest zobaczymy jak sie bedzie sprawdzal ;)

sempe fajna bryka, dobra cena, gratlejszyn :)

My jeszcze jesteśmy w lesie jeżeli chodzi o wózek. Nie dość, że nie mamy, to jeszcze nawet nie wybrany ;). Pierwsza przymiarka w środę. Zamierzamy udać się do sklepu wózkowego na oględziny. Zobaczymy co z tego wyniknie.

To ja też się pochwalę. Od wczoraj jestem posiadaczką Mutsy 4Ridera w kolorze purple :) Dla mnie wybór wózka to była masakra trwająca jakieś 3 miesiące. Wstępnie miałam wybrane 3 i każdego dnia inna decyzja odnośnie zakupu, w zależności od tego co wyczytałam na necie. Wczoraj mężu podjął męską decyzję, że jedziemy do sklepu i kupujemy wózek. No i jestem zadowolona. Wózek śliczniutki. Wzięłam w opcji 3 w 1- gondola, spacerówka i fotelik i do tego jakieś gadżety w postaci okrycia na nózki, śpiworka, torby i parasolki. Teraz sobie stoi w salonie i sobie czasem jeżdże do okoła kanapy hehe. A wygląda o tak:
http://m.parenting.pl/0048c64a0fc91d4ca3da594ea548857e,400,300,2,0.jpg

super wozeczki!
ilovesummer, przesliczny kolor ! ja chcialam mojego chicco fioletowego ale nie udalo mi sie upolowac takiej uzywki, wiec jest rozowy :-p

pytalam juz na dwoch innych watkach o to, ale nie uzyskalam odpowiedzi. wiec moze sprobuje i tutaj...
wiecie cos o istnieniu pokrowców na wózki dziecięce??? albo czyms takim
strasznie mnie przeraza wizja codziennego wchodzenia z tym 15kilowcem na czwarte pietro... a tak bez zadnego zabezpieczenia to na pewno nie zostawie na klatce by ktos to macał, opluwał albo nie wiem co.

ja wnosilam moj ciezki wozeczek na 2pietro codziennie :), wyjmowalam tylko wczesniej dzieciaczka i gondole i najpierw zanosilam, albo czasem bralam na rece i ciagnelam :D ja nie wiem czy sa pokrowce, moze sa, poszukaj w necie, moze cos wygooglujesz

Mala.di ja widziałam jedynie coś takiego jak folia przeciwdeszczowa, w to też się wózek szczelnie opakuje. Kupisz taką już od 20 zeta i na dodatek przyda się na deszcz jak znalazł. Ale może lepiej się już poświęcić i wtaszczyć ten wózek na górę, bo ludziom rózne rzeczy do głowy przychodzą.

Ostatnia edycja:
no ale wlasnie liczylam na to ze istnieje coś porządniejszego... bo to przeciwdeszczowe to ma dziure, taka zeby dziecko moglo oddychac, poza tym wlasnie slabo opakowuje wozeczek...

kruszki,no to dzielna jestes ! :-) zanosi sie na to ze tez bede musiala sie przemeczyc, probowalam wygooglowac, ale nic nie znalazlam :p no ale poprobuje jeszcze...

reklama
Mala.di a u Ciebie w bloku domofony sa? bo jak nie to ja bym nie ryzykowala zostawiania wozka, ludziom sie wszystko przydaje a i na zlosc dzieci lub mlodziez lubi zrobic i cos szperac moga przy wozku...Chociaz w sumie zalezy od bloku i sasiadow. Ja przez 1 miesiac od narodzin Dzidziusia bede mieszkac u mamy (zebym doszla do siebie i aby mi troszke na poczatku pomogla:-)) i choc to 7 pietro to chocby winda byla popsuta(co sie zdarza) to w zyciu na 5 min bym wozka nie zostawiala na klatce (niestety od pewnego czasu delikatnie mowiac troche choloty sie tu wprowadzilo i gowniarze przesiaduja przy piwku jak zimno wiec wiadomo co tu jest:crazy:
Potem wracam do M a tam parter ,cisza i spokoj wiec juz problem z wozkiem z glowy.

Do góry