reklama
michalinski
Początkująca w BB
natasszzka87
Fanka BB :)
też myślałam nad Mura, ale odpadło ze względu na zbyt kubełkową spacerówkę- ale poza tym jest fajnym wózkiem
Za to ja gondolą Windoo jestem zachwycona tymi rączkami chowanymi.
Za to ja gondolą Windoo jestem zachwycona tymi rączkami chowanymi.
michalinski
Początkująca w BB
No właśnie jestem strasznie ciekawa jak się u mnie sprawdzi ta spacerówka, bo szczerze mówiąc to jeden z dwóch plusów tego wózka. Dla synka miałam Emmalujngę z klasyczną spacerówką i między 8 a 12 miesiącem dziecko musiało być obłożone poduszkami ze wszystkich stron, bo tak to się "wyginało" i przechylało. A tu oparcie jest mocno wyprofilowane, ale nie jest to kubełkowe siedzenie, bo podczas rozkładania odchyla się tylko oparcie a nóżki i siedzisko cały czas zostaje w poziomie.
Drugim plusem jest fantastyczna duża gondola ze wspomnianymi uchwytami - sztywnymi chowanymi w "ściankę" oraz ze specjalnymi pasami dzięki którym możemy na początku dziecko przewozić w samochodzie właśnie w gondoli a nie w foteliku. Przynajmniej na krótkie trasy i na samym poczatku. Czy będę używala tego rozwiązania wyjdzie w praniu jak zobacze jak stabilne jest dziecko.
Drugim plusem jest fantastyczna duża gondola ze wspomnianymi uchwytami - sztywnymi chowanymi w "ściankę" oraz ze specjalnymi pasami dzięki którym możemy na początku dziecko przewozić w samochodzie właśnie w gondoli a nie w foteliku. Przynajmniej na krótkie trasy i na samym poczatku. Czy będę używala tego rozwiązania wyjdzie w praniu jak zobacze jak stabilne jest dziecko.
karola82_82
mama slicznego Michałka
kakakarolina
Fanka BB :)
Dla mnie Quinny ale to bez zgłębiania się wizualnie ;-)
karola82_82
mama slicznego Michałka
tez bardziej jestem za mutsy ale ten kolor
jest jeszcze taki Marktplaats.nl > Complete 5 delige Mutsy/ type Slider New White coll 2009 - Kinderen en Baby's - Kinderwagens en Combinaties
jest jeszcze taki Marktplaats.nl > Complete 5 delige Mutsy/ type Slider New White coll 2009 - Kinderen en Baby's - Kinderwagens en Combinaties
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
K8libby dzieki za opinie chyba w sobote pojade po niego
Podziel się: