reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

Kruszki fajny wozeczek:tak:
Nataszka, kakakarolina moj mIchas ma 3,5 roku a wazy 15kg:tak:
K8libby my kolo 8 mies zmienilismy fotelik:tak:

reklama
A ja się ostatnio przekonałam,że teraz to te wózki robią do bani.Moja bratowa kupiła sobie taki ładny stabilny i wogóle na pusto cud,miód i malina a jak zabrałam już małą Adę na spacer to wkurzało mnie to,że się wogóle nie kołysze,wiecie tak nie buja nic dziwnego,że woli leżeć w foteliku bo w nim można pokołysać.

Malizkaizi bo teraz robią właśnie takie wózki niekołysujące i się trzeba strasznie namachać żeby takie 13 kg wprowadzić w ruch przód tył. Podnosisz przednie koła i pompujesz jak na siłowni. Może producentom chodziło właśnie o nasze ładne ramiona i brzuch;-)

kruszki czadowy wóz:tak: Gratuluję zakupu, wygląda na naprawdę doskonały wybór. Lekki, zwrotny, składa się pięknie, super:tak:

dobrze, że tak szybko kupiliśmy wózek, bo nie wiem chyba bym się nie umiała zdecydować już, wszystkie są takie piękne, te wasze wózeczki, zastanawiam się czy nie za gorąco w czarnych w lato...zuzia2012 no to masz taki jak chciałaś wymarzony, różowy dla córeczki, cieszę się jest piękny, ja muszę swojego zrobić zdjęcie, to pokaże, ale nie wiem czy Wam się spodoba, ale w sumie jak tak stoi w salonie już kilka m-cy to nas z M korci, żeby nim już pojeździć

kruszki, irisson gratulacje zakupu:tak:
My się jeszcze bujamy nad poszukiwaniem jakiś promocji- bo mój nie chce używanego. Ale napewno albo Bebe Confort albo Pegperego, do auta wejdzie ,wiec bliżej niż dalej

Mała Di bo ja dostałam od siostry spacerówkę Mutsy dla Laury, już prawie jej nie używamy, więc idealna jest dla drugiego :tak: więc dokupiłam gondole i mam spokój z wózkiem :-)

reklama
irisson, a jesteś pewna, że ona będzie pasowała do 4ridera? Bo tu piszą, że transporter, a to był inny stelaż chyba :-/

Do góry