reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

reklama
Witam wszystkie was przyszłe i już teraźniejsze mamuśki:)), tu siostra Sandry, nie umiem się powstrzymac i wkleję zdjęcie jej małego kosmatego potworka:) - Sarę. Przyszla na świat wczoraj o 18.20, siłami natury, poród Sandra wspomina baardzo pozytywnie (trwał ąz 5min ale o szczegółach ona na pewno będzie Wam chciala sama opowiedziec jak wróci-najprawdopodobniej jutro wieczorem), malutka ważyła 2,750 i miala 54cm- cudny z niej stworek. POzdrawiam Was wszystkie i życzę POWODZENIA mamuśki drogie:))

Ojej jaka słodka z niej dziewuszka..zresztą co sie dziwic mamusia ładniusia to i córa jak ta lala! poprostu cudna!!! gratulacje Sandra jeszcze raz!!!!!! ;D

;D Piękne dzieciaczki.SILUNIA...ale z niej niezła "kosmaty" cipisek.Martina...no..super ,super.Wreszcie Dominique się pojawia.Ale super te nasze kruszynki.Twoja to druga Oliwka..czyli "moja niunia"... ::) Takie podobne.K@si@ Kingusia rośnie jak na drożdzach..piekna.A też taka kruszynka była....Sandra..GRATULACJE! Sarunia piękna...i tak mądrze patrzy!... ;D ;D

reklama
Dziewczyny macie cudne dzieciaki ;D ;D ;D ja już chcę swojego ;D

MARTINA  SNDRA DLA WAS WIEEELKIE GRATULACJE

od wrześniowej-sierpnióweczki bo dostałam skierowanie do cc na 28 sierpnia :D

Do góry