reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

reklama
Zwracam się z uprzejmą prośbą do ROZDWOJONYCH SIERPNIÓWECZEK o uzupełnienie danych dotyczących ich dzieciaczków (data i godzina porodu, imię dziecka, waga, długość, jaki poród, zdjęcie dzidzi) i przesłanie ich na mój e-mail nikapol@wp.pl, abym mogła uzupełnić listę naszych skarbów. Z góry dziękuję i pozdrawiam ;D

Ps. Powoli dochodzę do siebie, dziś nawet pranie zrobiłam i obiad ugotowałam, ale za to jakies mam huśtawki nastroju, cholera :(

No nieee Silunia jeansy pierwsza klasa ;D takie maciupenkie....ach te ubranka poprostu słodkie...a Zuzia oczywiscie dziewczyna jak marzenie!! ;D pozdrawiam

Dziewczynki Pati80 jest w szpitalu od wczoraj i czeka na rozwarcie!!! Jak urodzi to dam wam znac!!! Trzymajcie za nia kciuki!!!

reklama
Do góry