reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

Martina, Sandra - gratulacje !!!

Wszystkim świeżo upieczonym mamom zazdroszczę, Wasze dzieciaczki są takie piękne i słodkie, a mój uparciuch wciąż w "dziupli", łza się kręci jak patrzę na Wasze maluchy, też już chciałabym swojego synka tulić :)

Frutisek - może i mi coś "wywróżysz" skoro tak dobrze Ci idzie ?!

reklama
Mych 12 nie martw się masz jeszcze miesiąc do porodu. Mała przez ten miesiąc szybko przybierze na wadze, A dla zaspokojenia ciekawości mamy dwa takie maleńkie kochane szkraby. Więcej informacji o naszych maleństwach :)

mycha12 pisze:
Dziewczyny no cóż ja Wam mogę powiedzieć, prześliczne te Wasze szkrabiki!! :) ;D
Leyna w końcu sie pochwaliłaś Piotrusiem - super!! ;)
K@si@ Kingusia jest taka śłiczna, buzinka jak lalka!! :)
Martina, Sandra ogromne gratulacje!!! ;)
Naprawdę Wam strasznie zazdroszczę że już tulicie Wasze maleństwa. A mam pytanie czy któraś z sierpnióweczek urodziła maleństwo z wagą np 2500g, bo moja niunia jest malutka i obawiam się że    urodzi się mniej więcej z taką wagą?

Pozdrawiam cieplutko ;)

Mycha nic się nie martw.Ja nie wiedziałam że moja mała taka "mała" będzie.5 dni wcześniej robiono mi USG i powiedziano że będzie miała około 3200...byłam zszokowana troszkę i zdenerwowana..ale to moja przeszłość mnie prześladuję)..ale w zasadzie specjalnej różnicy to ja niewidzę :p :p Muszę tylko kontrolować wagę małej po porodzie aż do osągnięcia magicznego pułapu ;D . Wczoraj np.byliśmy u połoznej i ma 2900g w ubraniu. :laugh: W zasadzie nie wiem ile "bez"..ale położna powiedziała że napewno przybrała....Głowa do góry!

Wszystkie mamusie mocno pozdrawiam i GRATULUJĘ!!!!! Dzieciaczki cudne, takie delikatne :)))

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia kruszyn i Wasze refleksje! I jeszcze raz WIELKIE, WIELKIE gratulacje dla mam i brzdąców (też w końcu kawał roboty zrobiły) !!!!

mycha12 pisze:
Naprawdę Wam strasznie zazdroszczę że już tulicie Wasze maleństwa. A mam pytanie czy któraś z sierpnióweczek urodziła maleństwo z wagą np 2500g, bo moja niunia jest malutka i obawiam się że    urodzi się mniej więcej z taką wagą?

Pozdrawiam cieplutko ;)[/b]

mycha...moja Mala urodzila sie z waga 2570 i dostala 10 punktow na 10 i wszystko jest dobrze.musze tylko zwracac uwage czy nabiera cialka. glowa do gory, twoja Mala ma jeszcze czas

Dziewczyny dzięki bardzo ;) tylko ze ja miesiąca nie mam, bo mała jest ułożona pośladkowo i na wizytę idę 4 września. Gin powiedzial że jak mała do tego czasu się nie obróci (co jest raczej wątpliwe) to robi cesarkę przed terminem, także prawdopodobnie zostały mi dwa tyg i troszkę. Mam nadzieję że do tego czasu mała coś jescze przybierze i bedzie ważyć conajmniej te 2600g ;) ale z drugiej strony wiem, że waga maleństwa wcale nie świadczy o jego kondycji i nie jest powiedziane że będzie się gorzej rozwijać czy coś niż dziecko które urodziło się z wagą 3kg. Wiem też po sobie bo sama urodziłam sie z wagą 2390g a co teraz ze mnie wyrosło :laugh:

Jeszcze raz pozdrawiam i dzięki ;) :)

Pozdrowionka i gratulacje dla rozdwojonych i nie tylko, kolezaneczek od PATI80 ona ma termin na jutro i juz ja skurcze troche mecza!!! Jak bedzie cos wiadomo to dam znac!!!
Pozdrawiam -szczesliwa lipcowka!!!

reklama
I'M BACK!!!!!

Dziś wreszcie wypiscii nas ze szpitala. Zmęczona jestem okrustnie,więc swoją aktywność na BB wznowię, jak trochę wypocznę, opiszę swój poród i zobaczę co u Was słychać dziewczynki :)

Wszystkim rozdwojonym serdecznie gratuluję, a tym  oczekującym życzę cierpliwości!!!

A to kilka zdjątek mojej ukochanej pszczółki jeszcze ze szpitala:

3majayv2.jpg

2majaqm8.jpg

8majazo3.jpg

Ps. Wszystkie sierpniowe maleństwa są przecudowne!!!

Do góry