reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

reklama
O CHOLERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SANDRA WIELGACHNE GRATULACJE AŻ ŚCIEŁO MNIE Z NÓG JAK PRZECZYTAŁAM ;D KTO BY POMYSLAŁ ŻE PÓJDZIE CI TAK GŁADKO I SZYBKO ;D

A MALEŃSTWA SIERPNIOWE WSZYSTKIE PRZECUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martina ogromne gratulacje :D Super chłopisko z Twojego Pawełka :)

Sandra dla Ciebie jeszcze raz gratulacje, szybko się uporałaś :)

Sandra wielkie gratulacje z okazji tak łatwych narodzin swojej córeczki.

Frutisek, Silunia, Leyna i Martina - przekochane te wasze szkraby zwłaszcza w tych jeszcze za dużych ubrankach (na moją wszystko już małe, niektórych śpioszków nawet nie zdążyłam założyć przez te upały). Wklejam fotkę jak Kinga miała miesiąc, a pojutrze mamy już chrzciny.

Dziewczyny no cóż ja Wam mogę powiedzieć, prześliczne te Wasze szkrabiki!! :) ;D
Leyna w końcu sie pochwaliłaś Piotrusiem - super!! ;)
K@si@ Kingusia jest taka śłiczna, buzinka jak lalka!! :)
Martina, Sandra ogromne gratulacje!!! ;)
Naprawdę Wam strasznie zazdroszczę że już tulicie Wasze maleństwa. A mam pytanie czy któraś z sierpnióweczek urodziła maleństwo z wagą np 2500g, bo moja niunia jest malutka i obawiam się że urodzi się mniej więcej z taką wagą?

Pozdrawiam cieplutko ;)

reklama
;D ;D SANDRA GRATULUJĘ!! ja wiedziałam....ale sobie słodzę ;D ;D

7rozedrm5.jpg

Do góry