reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

JOAS ale te oczekiwanie sie dluzy juz mi sie sni po nocach ze dostalam skurczy hiii
ja mam nadal dobra forme tylko sie przeziebilam i nos zatkany niestety zadnych tabletek juz nie wezme wiec leze w łozeczku z kompem
nwet na kreglach byłam:)

reklama
Dlugo mnie nie bylo, prawie dwa tygodnie, w skrocie opisze, ze 6 dni lezalam na patologii, 21 wieczorem zaczelam miec skurcze, 22 o 21.30 urodzilam, silami natury, ale z pomoca zzo i oksytocyny, bez tego nie rodzilabym prawie 24 godziny, a ze 48 pewnie... W kazdym razie bylo ciezko, dlatego sie nie odzywalam i nie odbieralam telefonow. Zreszta pozniej wyladowalam na bloku operacyjnym, bo zaczelam bardzo krwawic, malo co nie zeszlam  oczywiscie przesadzam, ale byl bardzo krytyczny moment jeden.  :-[

Potem musialysmy zostac w szpitalu dluzej, poniewaz mala dostawala antybiotyk - infekcja wewnatrzmaciczna, no i w domku jestesmy od wczoraj od 14.30  :)

Teraz jest juz wszystko ok, ciagnie cyca maly potwor jak sie patrzy  ;D i w ogole jest kochana, najkochansza na swiecie :laugh:  Jest Jagoda Anna, wiec skrot z tego wyszedl Jagodzianka  i tak tez na nia mowimy  

Niestety nie nadrobilam jeszcze, wiec nie wiem, kto co i jak urodzil, ale obiecuje, ze powoli bede sie wdrazac z powrotem :)

A oto kilka zdjatek Jagodzianki  

Karoo, ciesze sie, ze jestes juz w domku i wrocilas na BB!!! :)

Twoja Jagodzianka jest cudna! Ogromne gratulacje!

Na pewno sproo przezylas, ale najwazniejsze, ze wszystko jest juz w porzadku!
Sciskam mocno i buziaczki w stópki dla Jagodki!

KAROO kochana...nie wiedziałam że było aż tak źle...wiedziałam że było nienajlepiej..ale jesli teraz wszystko dobrze...to najważniejsze!!
Gratuluję...kochanie..Jagodzianka cudna!!
Zaglądaj często..chociaż wiem że niczym wpadniesz w rytm to troche potrwa....
POWODZENIA

Dzięki za gratulacje!! i gratuluję wszystkim innym mamom które sie doczekały swoich bejbików!!!!!!!!!!pozdrawiam serdeczenie!

reklama
Powoli wracam na BB, choc to trudne ::)

GRATULUJE WSZYSTKIM ROZDWOJONYM ŚLICZNYCH DZIDZIUSIÓW I ŻYCZE ABY ROSŁY ZDROWO I BYŁY ZAWSZE POGODNE

Do góry