reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

dzieci1zl5.gif

KOCHANE SIERPNIÓWECZKI!!!!

Z okazji narodzin Waszych skarbów
życzę dużo zdrowia i uśmiechów,
pisków, wrzasków i zabawy moc,
radości z tupotu nóżek,
łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku,
porozrzucanych wszędzie klocków,
przytulenia okrągłej główki
i uścisków małych rączek

Ciocia Dominique ;D

reklama
KARO I MAJKA OGROMNE GRATULACJE !!! UśCISKI DLA WASZYCH POCIECH !!

Pozdrowienia - wrześnióweczka (mam nadzieję że już nie długo) ;)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Stracilam rachube , niestety , w jakiej kolejnosci rozdwajalysmy sie !!!!!! Ale wszystkim mamusiom ogromnie gratuluje !!!!!!!!!!!!!!
Nasze malenstwa sa sliczne , kazde bez wyjatku !!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny calusy dla wszystkich ksiezniczek i krolewiczow !!!!!!!!!!!

ale wam zazdroszcze chyba jednak nie bede sierpnioweczka chyba ze sie cos jutro wydarzy:)
czułyscie sie jakos inaczej na dzien przed porodem bo moj szkrab to sie coraz bardziej wierci w dole brzucha ale nie wiem kiedy bedzie chcial wyjsc:)
pozdrowienia

kamcia* pisze:
ale wam zazdroszcze chyba jednak nie bede sierpnioweczka chyba ze sie cos jutro wydarzy:)
czułyscie sie jakos inaczej na dzien przed porodem bo moj  szkrab to sie coraz bardziej wierci w dole brzucha ale nie wiem kiedy bedzie chcial wyjsc:)
pozdrowienia

Kamcia, ja w srode - dzien przed porodem - dostalam niesamowitego "powera" :) Pojechalam do Bielska, przymierzalam ciuchy i nie czulam nic a nic zmeczenia. Potem poszlam z siostra na dlugasny spacer i po powiedzialam mojej mamie, ze czuje ogromny przyplyw energii nie wiem skad :)

Ja dzien przed porodem podłogi myłam no i wogle porządki wielkie robiłam moze i dlatego tak szybko urodziłam hehe pozdrawiam

reklama
Do góry