reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

a no tzrymam sie bylam w szpitalu i doktor powiedziala ze w kazdej chwili maly moze wyjsc...
wstepnie poprosilam o termin wywolania na 7 mojego chlopaka urodziny ale doktor powiedziala ze bedzie wczesniej:)
po dzisiejszej wizycie jak mi badała rozwarcie zauwazylam teraz rozowa wydzieline wiec to moze jakis znak albo jestem przewrazliwiona...?
juz sie nie moge doczekac

JOAS a ty jak sie trzymasz moglysmy sie zalozyc czy bedziemy wrzesniowkami hiii

reklama
kamcia* pisze:
a no tzrymam sie bylam w szpitalu i doktor powiedziala ze w kazdej chwili maly moze wyjsc...
wstepnie poprosilam o termin wywolania na 7 mojego chlopaka urodziny ale doktor powiedziala ze bedzie wczesniej:)
po dzisiejszej wizycie jak mi badała rozwarcie zauwazylam teraz rozowa wydzieline wiec to moze jakis znak albo jestem przewrazliwiona...?
juz sie nie moge doczekac

JOAS a ty jak sie trzymasz moglysmy sie zalozyc czy bedziemy wrzesniowkami hiii
Kamcia*, moj lekarz dal mi juz taka nadzieje 10 dni temu, kiedy okazalo sie, ze szyjka przepuszcza 2 palce i jest konkretnie skrocona..

Madzka, gratulacje!!!!

Joas, Kamcia - Wy i tak jestescie "Sierpnioweczkami" chociaz zastal Was juz wrzesien!!!

Oj, Sandra, mysle ze mnie to zastanie prawie polowa wrzesnia :( Stracilam motywacje do rodzenia. Mam dosc. Dosc brzucha, zmeczenia, problemow...

reklama
Do góry