reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

Jaaga urodzila!!!!

O 15:25 przyszla na swiat jej coreńka! Wazy 3,4 kg i ma 54 cm. Porod silami natury ze ZZO.
(skasowal mi sie sms)

Przed chwila dostalam jeszcze jeden:
"No juz sobie lezymy. Malutka cyca ssie. Troche dupka mnie boli ale co tam, ale bez zzo to by bylo nieciekawie, a tak jakos poszlo. Jak dobrze pojdzie to we wtorek wyjdziemy do domku. Pozdrawiamy wszystkie cioteczki na BB. Jaaga"

GRATULACJE Kochana!!!!

reklama
MAJKA JAAGA OGROMNE GRATULACJE!
Oj az się łezka szczęścia ze wzruszenia w oku kręci jak się patrzy na takie zdjęcia jak Majki... :)

;D Jaaga nareszcie.No to Hania teraz będzie rozpieszczana..oj zatęsknicie jeszcze za brzuszkiem i tym spokojem..ALE GRATULACJĘ...wow w sumie to ja miałam rodzić jak Jaaga,mniej więcej w tym terminie.. ::) ::) no ale ja już ten okres mam za sobą..!Ale pewnie jesteś teraz najszczęśliwszą osobą pod słońcem!!!Tak jak każda z nas.... :laugh: :laugh: :laugh:

Majka!!!twoje zdjęcia cudne....no i prawie wszystki już jesteśmy po.... ;D ;D
Gratulacje....dla wszystkich...ale się sypie...w końcu musi..koniec sierpnia na karku :p

reklama
;D Normalnie szok.....wystarczy nie zaglądać 1 dzień..a tu wysyp dzidziolków..

KAROO, MADA, OLA, GOSIK...PRZESYLAM OGROMNE GRATULACJE

Kogoś przeoczyłam?????????????To przepraszam i gratuluje jednocześnie ;) ;)

Do góry