reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozdwojone Marcówki 2007 :)

jmm- gratuluje córeczki, wracaj do nas i pochwal sie fotkami

tQCdp1

reklama
ale sie tu tloczno zrobilo!

gratuluje wsyzstkim mamusia i prosze o dopisanie

6 marca przyszla na swiat nasza corcia

Nina Aleksandra
3520 gr
51 cm

nasza mala rybcia byla bardzo dzielna przez caly porod i sie nawet przez chwile nie zestresowala - w przeciwienstwie do mamusi
urodzila sie w sposob przewidziany przez nature

buziaki dla wszystkich

Już jestem, dzięki dziewczyny za kciuki:happy::happy:

dzisiaj wyszłam ze szpitala
szybciutko póki mała śpi uzupełniam szczegóły

Laura Wiktoria urodziła sie 20 marca o 10.30. wiadomo przez cc;-)
ważyła 4150g, 59 cm wzrostu, 10 Apgar i strasznie krzyczała jak ją już wyjęli :laugh2:

o porodzie i reszcie napisze potem bo sie jeszcze nie rozpakowałam :happy:

zombus - gratulacje!!:-)a dlaczego nie bylo cie u nas przez tyle czasu?

JMM - fajnie, ze jestes juz z powrotem:-)rzeczywiscie "kruszynka" z tej twojej corci;-)jak sie oporzadzisz to opisuj co i jak bylo, no i oczywiscie fotki zamieszczaj:-)

reklama
Do góry