reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rok po roku

No właśnie dziewczyny - ja jakoś próbowałam ale mi nie wyszło - niech ktoś sie zakręci żeby powstał taki osobny dział rok po roku - powiem szczerze że jest dużo tematów do obgadania, a szukać np tematu "wózek" wśród tylu postów jest przerypane
Chyba żę jestem nie na czasie i ktoś się właśnie tym zajmuje?

Kurde teściowa miała wziąć Ignaśka na pół godizny na spacer i już zaraz godzina będize... WKurza mnie to

Aga

reklama
No właśnie dziewczyny - ja jakoś próbowałam ale mi nie wyszło - niech ktoś sie zakręci żeby powstał taki osobny dział rok po roku - powiem szczerze że jest dużo tematów do obgadania, a szukać np tematu "wózek" wśród tylu postów jest przerypane
Chyba żę jestem nie na czasie i ktoś się właśnie tym zajmuje?

Kurde teściowa miała wziąć Ignaśka na pół godizny na spacer i już zaraz godzina będize... WKurza mnie to

Aga

popieram
sama o tym myslalam ostatnio walsnie

Ja się przyłączam do przeciwniczek palaczy! Na szczęście u nas w rodzinie nikt nie pali. Ani w mojej ani w męża. Daleko by trzeba szukać. Nawet wśród znajomych jakoś niemodny ten nałóg. I bardzo dobrze!
U nas dzisiaj strasznie upalnie. Może i dobrze że siedzimy w domu, tu przynajmniej chłodniej i dostęp do BB jest pod ręką:-)
Amelka właśnie siedzi na nocniczku, Antośko zasuwa po całym mieszkaniu za piłką. Zaraz ich położe i będę miała trochę czasu dla siebie:-)

A tu coś na dobry humorek na cały dzionek:-)
smieszki - LiveVideo.com

Amko jak zwykle dzieki za cieple slowo:-)Dzis mam humor niezbyt bo sie niewyspalam, Natalka zle sypia ostatnio w przeciwienstwie do Marty,gdyby nie to,ze Marta jest taka grzeczna to bym sobie tak nie radzila jak sobie radze:-D;-)Wczoraj nawet sama je wykapalam bo maz nie wiedzial kiedy wroci z pracy no i jak trzeba to da sie zrobic..Mama dzis wziela Natalke o 11 a o 12 juz byla padnieta bo wstala o 7 no ale juz nie bede mamie nic mowic.Mam byc wdzieczna,ze w ogole przychodzi.Nie gadamy ze soba i widze,ze nadal ma pretensje i w sumie to moze lepiej bym sie czula jakby wcale nie przychodzila.Ona mnie nie zrozumie bo ona tego nie przechodzila co ja, zawsze byla kobieta pracujaca a mna zajmowala sie babcia, w tej kwestii to juz o wiele bardziej mnie tesciowa rozumie.

Amko - super filmik! Dodał mi sił i wiary że to wszystko ma sens ;))) Bo czasem chyba każdego ogarniają wątpliwości... A tu dizewczyny w swoim świecie, bawią się w najlepsze - czekam aż u nas tak będzie :))

Agnieszka

Trzymaj się Skakanka i nie daj się - przetrwamy a potem będize super fajnie - jak na filmiku Amko :-D. Z Mamami często tak jest... Mają swoje fochy :p

Sugar: życzę żeby szybko gorączka przeszła - teraz nie jest czas na chorowanie :) Pogoda zbyt piękna.

Agnieszka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ZGRED no jasne że już wkrótce już będzie tak i u Ciebie:-) To tylko kwestia czasu. Zresztą każda z nas przeżyje to niesamowite uczucie:-)
A na filmiku nie dziewczynki tylko parka bawi się w najlepsze;-)

Ciekawi mnie jakie spostrzeżenia ma na ten temat MAMAOLI. Masz dwojeczkę już chodzącą. Normalnie widzę Maksa jak biega za Olą:-) Lubią się ze sobą bawić?
No i dawno nie widziana SISSI. Chyba miała wyjechać? SISSI masz dzieciaczki w tym samym wieku co ja. Czy Twoi chłopcy też tak razem wariują?

SKAKANKO nie martw sie bedzie dobrze:tak: i za niedlugo wszystko sie ułozy dzieci rosna i beda coraz bardziej samodzielne:-) ale rozumiem cie czasem lepiej siedziec samemu i sobie radzic niz miec pomoc kogoś kto Nam bedzie non stop wypominał albo narzekał ze zmeczony albo ze zle sie czuje:no:

SUGAR - zdrowka dla małego oby szybko wrocił do formy Trzeba korzystac z pogody

A ja dzisiaj odniosłam sukces (taki mały osobisty) dotyczy palenia w domu wreszcie sie postawiłam i jak była u mnie na chwile mama i chciala zapalic d razu powiedziałam ze ma wyjsc bo w domu sie u NAS NIE PALI ale była zaskoczona:tak: ale jestem sama z siebie dumna:-) :happy: .

Była tez u mnie moja bratowa i aby mialam towarzystwo jak maz pojechal na kurs i troche sie zajeła Igorem

A pomysł z osobnym Rok po Roku jest ok jestem za

amko super filmik:tak:

czekam, czekam z niecierpliwoscia kiedy u mnie tak bedzie

sugar zdrowka dla Iggiego, napisz co i jak po wizycie lekarza

skakanka nas to tak na prawde tylko kolezanki z bb zrpzumieja bo to samo przezywaja :happy:

a ja dzis znow wygladam tak:sick:

rano jak Helena obudzila sie na kolejne karmienie okolo 4:30 to zasnela dopiero o 6:szok: :szok: :szok: :szok: normalnie poryczalam sie ze zlosci i bezsilnosci:dry:

ma etap wyciagania sobie smoka ale juz wlozyc go z powrotem nie umie:baffled:

bylam dzis dwa razy na spacerze i jak dziewczyny spaly to sie chwile przespalam, efekt - nie mam czasu na bb:no:

reklama
Do góry