reklama
M
Melanie
Gość
witam jus20sto :-)
dziewczynki dziękuję za gratulacje
Tynka ja mieszkałam ostatnio na Białych Błotach
a w ogóle to mieszkałam, na Szwederowie, w Fordonie, w Centrum i jeszcze w kilku miejscach
ale na Miedzyniu nie ;-)
dziewczynki dziękuję za gratulacje
Tynka ja mieszkałam ostatnio na Białych Błotach
a w ogóle to mieszkałam, na Szwederowie, w Fordonie, w Centrum i jeszcze w kilku miejscach
ale na Miedzyniu nie ;-)
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Hej:-)Coraz nas wiecej czyli jest moda na rok po rokuOstatnio pytalam sie kolezanki czy jej siostra-ma synka 15 mscy tak samo jak Natalka-czy nie planuje rodzenstwa to odpowiedziala,ze nie no cos ty on przeciez jeszcze taki malyAle zanim by urodzila mu rodzenstwo to by mial plus 9mscy;-)
Ja i tak nie chcialam miec dzieci z wieksza roznica niz dwa lata a dziecko co ma dwa lata i tak nie jest o wiele bardziej samodzielne niz roczne;-)Niektore patrza z politowaniem i wspolczuciem,ze tak rok po roku i jak sobie radze...ale to te mlodsze;-)te starsze mowia,ze super sobie odchowam itd.
Ja nie mam mysli,ze ktoras z nich zaniedbuje czy mniej kocham ale raczej mam mysli,ze to ja jestem najbardziej zaniedbana z calej trojki;-)wlosy odrosty, brak ciuchow nowych...a przede wszystkim brak snu.Maz tez zaniedbany;-);-)
Ja i tak nie chcialam miec dzieci z wieksza roznica niz dwa lata a dziecko co ma dwa lata i tak nie jest o wiele bardziej samodzielne niz roczne;-)Niektore patrza z politowaniem i wspolczuciem,ze tak rok po roku i jak sobie radze...ale to te mlodsze;-)te starsze mowia,ze super sobie odchowam itd.
Ja nie mam mysli,ze ktoras z nich zaniedbuje czy mniej kocham ale raczej mam mysli,ze to ja jestem najbardziej zaniedbana z calej trojki;-)wlosy odrosty, brak ciuchow nowych...a przede wszystkim brak snu.Maz tez zaniedbany;-);-)
amko
Kwietnióweczka
Fajnie że co raz nas tu więcej!
GRATULACJE MELANII super wiadomość!!!
Antoś ma dzisiaj dzień śpiocha, na spacer nie wychodziłam, Zrobiłam Amelce namiot, w środku niby - domek dla lalek i tak się ładnie bawiła, że ja za ten czas posprzątałam, zrobiłam obiad, poprałam i poukładałam ubranka w szafkach. To lubię:-)
A mały jeszcze śpi...
To prawda że każda z nas ma gorsze chwile, dziwne uczucie zaniedbywania dzieci, siebie, męża, ale ogólnie każda sobie jakoś radzi! Ja jestem bardzo dumna z naszej rodzinki! Jesteśmy ze sobą tak blisko, dzieciaki się strasznie kochają, mąż jest bardzo zaangażowany w "wychowwanie" a i ja czasem znajdę czas żeby tu zajrzeć, czyli nie jest tak źle!
SKAKANKA a Ty znajdź chwilę dla siebie - fryzjer i małe zakupki ciuchowe. Nic nam tak nie poprawia humoru jak ta odrobina szaleństwa;-)
GRATULACJE MELANII super wiadomość!!!
Antoś ma dzisiaj dzień śpiocha, na spacer nie wychodziłam, Zrobiłam Amelce namiot, w środku niby - domek dla lalek i tak się ładnie bawiła, że ja za ten czas posprzątałam, zrobiłam obiad, poprałam i poukładałam ubranka w szafkach. To lubię:-)
A mały jeszcze śpi...
To prawda że każda z nas ma gorsze chwile, dziwne uczucie zaniedbywania dzieci, siebie, męża, ale ogólnie każda sobie jakoś radzi! Ja jestem bardzo dumna z naszej rodzinki! Jesteśmy ze sobą tak blisko, dzieciaki się strasznie kochają, mąż jest bardzo zaangażowany w "wychowwanie" a i ja czasem znajdę czas żeby tu zajrzeć, czyli nie jest tak źle!
SKAKANKA a Ty znajdź chwilę dla siebie - fryzjer i małe zakupki ciuchowe. Nic nam tak nie poprawia humoru jak ta odrobina szaleństwa;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
T
tynka
Gość
no to znowu ja zakupy udane kupilam sobie sztruksowa marynarke i do kompletu rybaczki i bluzeczke tez do kompletu troszke kasy poszlo ale to nic " jestem tego warta" no i przesliczny bukiet kwiatow dla mamy. dziewczynki byly grzeczne przez caly nasz pobyt w miescie spaly takze mama sie nie wymeczyla skakanka ty koniecznie idz do fryzjera zobaczysz jak ci sie poprawi samopoczucie
MadziulkaS
mama dwoch rozrabiakow
Korzystam ze Igor spi :-) .
Bardzo sie ciesze ze jest Nas coraz wiecej i witam nowe dziewczeta:-)
Skakanko koniecznie musisz zrobic cos dla siebie fryzjer to dobry pomysł.
Ja dzisiaj od rana na nogach Igor zrobił sobie i Nam pobudke po 6 .
I teraz chyba odsypia skubaniec
Ja odwiedziłam tesciowa i jak wrocilam zabralam sie za przygotowanie obiadu i pieczenie ciasta jutro spotykam sie z kolezankami i moje zadanie to przyniesc jakies ciasto
oczywiscie ciesze sie ze wyjde z domu :-) ale jednak musze zabrac Igora bo maz bedzie w pracy mam nadzieje ze bedzie spokojny i da Nam poplotkowac.
Coraz blizej do porodu i dzisiaj odczuwam silne skurcze posladkow i bola mnie kosci miednicy za dwa tyg do ginekologa ciekawa jestem co mi powie .
Trzymajcie sie ciepło
Tynko mam pytanko chodzi o wozek pamietam ze kupowałas kolcrafta i chciałam sie dowiedziec jak sie sprawuje my planujemy niebawem zamawiac taki wozek i chciałam dopytac o Twoja opinie .
Z gory bardzo dziekuje:-)
Bardzo sie ciesze ze jest Nas coraz wiecej i witam nowe dziewczeta:-)
Skakanko koniecznie musisz zrobic cos dla siebie fryzjer to dobry pomysł.
Ja dzisiaj od rana na nogach Igor zrobił sobie i Nam pobudke po 6 .
I teraz chyba odsypia skubaniec
Ja odwiedziłam tesciowa i jak wrocilam zabralam sie za przygotowanie obiadu i pieczenie ciasta jutro spotykam sie z kolezankami i moje zadanie to przyniesc jakies ciasto
oczywiscie ciesze sie ze wyjde z domu :-) ale jednak musze zabrac Igora bo maz bedzie w pracy mam nadzieje ze bedzie spokojny i da Nam poplotkowac.
Coraz blizej do porodu i dzisiaj odczuwam silne skurcze posladkow i bola mnie kosci miednicy za dwa tyg do ginekologa ciekawa jestem co mi powie .
Trzymajcie sie ciepło
Tynko mam pytanko chodzi o wozek pamietam ze kupowałas kolcrafta i chciałam sie dowiedziec jak sie sprawuje my planujemy niebawem zamawiac taki wozek i chciałam dopytac o Twoja opinie .
Z gory bardzo dziekuje:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
katiNJ
Fanka BB :)
Melani gratulacje. Duoz zdrowka dla synusia.
Tynka czy masz moze tego kolcrafta. Jesli tak to dolaczam sie do prosby Madziulki , napisz please jak sie sprawuje.
.Target : Kolcraft Contours Options Tandem Stroller - Red/ Black
Tynka czy masz moze tego kolcrafta. Jesli tak to dolaczam sie do prosby Madziulki , napisz please jak sie sprawuje.
.Target : Kolcraft Contours Options Tandem Stroller - Red/ Black
T
tynka
Gość
Czesc dziewczyny jesli chodzi o wozek to jak wychodze z mezem to jestem zadowlona choc musze wam przyznac ze wozek nie jest tak lekki jak myslalam ale poreczny lekko sie go prowadzi no i ma ta wade z e nie ma pokrowcow na nogi, ktore musialam osobno dokupic na allegro ale ma bardzo pojemny kosz na zakupy a dla mnie to bardzo wazne no i wazne ejst tez to gdzie mieszkacie bo ja mieskzam w bloku i niesety sama nie dam rady podjechac do windy a o wnoszeniu wozka nie ma mowy dalej o wadach daszki sa zbyt krotkie i siedzenia wydaja mi sie zbyt male takze MadziulkaS jesli masz mozliwosc obejrzenia wozka wczesniej to lepiej to zrob generalnie ejstem z wozka zadowlona ale bardziej mi sie podba ten ktory chce kupic KatiNJ a ja mam ten wozek
Kolcraft.com - Product Detail
Kolcraft.com - Product Detail
M
mamaoli
Gość
Melani ja tez gratuluje synka
Tynka a Tobie udanych zakupów
dziś miałam męża przez dzień w domu i wiecie co/
wieczorem to juz wzdychał, że dobrze że juz jedzie do pracy....
A wydawało mi się, ze mam tak mało cierpliwośc.. on to dopiero ma mało;-) Ale dokazywali dziś oboje, a tu jeszcze ja jakieś bóle brzucha miałam a michał wkurzony bo kolejny juz raz wypłata nie wpłyneła pietnastego..
Naszczescie dzieci posneły zaraz po 19 a mnie już nic nie boli:-)
pozdrawiam Was cieplutko i dzięki za wszystkie dobre słowa
Tynka a Tobie udanych zakupów
dziś miałam męża przez dzień w domu i wiecie co/
wieczorem to juz wzdychał, że dobrze że juz jedzie do pracy....
A wydawało mi się, ze mam tak mało cierpliwośc.. on to dopiero ma mało;-) Ale dokazywali dziś oboje, a tu jeszcze ja jakieś bóle brzucha miałam a michał wkurzony bo kolejny juz raz wypłata nie wpłyneła pietnastego..
Naszczescie dzieci posneły zaraz po 19 a mnie już nic nie boli:-)
pozdrawiam Was cieplutko i dzięki za wszystkie dobre słowa
reklama
katiNJ
Fanka BB :)
MamaOli, wszytsko sie ulozy bo... nie ma innego wyscia. Najmlodsze juz za 3 lata bedziesz mogla poslac do przedszkola;-)
Co do wozka, to nie widzialam na zywo, czytalam opinie na roznych sronach i jak zawsze, jedni chwala inni krytykuja.
Co do wozka, to nie widzialam na zywo, czytalam opinie na roznych sronach i jak zawsze, jedni chwala inni krytykuja.