reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rok po roku

Wiatm się i tu, dołączam do was. Też mam dzieci rok po roku, dwie córeczki, Julkę 2 latka i Klaudię roczek..

reklama
witam jus20sto :-)

dziewczynki dziękuję za gratulacje

Tynka ja mieszkałam ostatnio na Białych Błotach
a w ogóle to mieszkałam, na Szwederowie, w Fordonie, w Centrum i jeszcze w kilku miejscach :-p
ale na Miedzyniu nie ;-)

Hej:-)Coraz nas wiecej:-D czyli jest moda na rok po roku:tak:Ostatnio pytalam sie kolezanki czy jej siostra-ma synka 15 mscy tak samo jak Natalka-czy nie planuje rodzenstwa to odpowiedziala,ze nie no cos ty on przeciez jeszcze taki maly:-D:-D:-DAle zanim by urodzila mu rodzenstwo to by mial plus 9mscy;-)
Ja i tak nie chcialam miec dzieci z wieksza roznica niz dwa lata a dziecko co ma dwa lata i tak nie jest o wiele bardziej samodzielne niz roczne;-)Niektore patrza z politowaniem i wspolczuciem,ze tak rok po roku i jak sobie radze...ale to te mlodsze;-)te starsze mowia,ze super sobie odchowam itd.
Ja nie mam mysli,ze ktoras z nich zaniedbuje czy mniej kocham ale raczej mam mysli,ze to ja jestem najbardziej zaniedbana z calej trojki:-D:szok:;-)wlosy odrosty, brak ciuchow nowych...a przede wszystkim brak snu.Maz tez zaniedbany:dry:;-);-)

Fajnie że co raz nas tu więcej!

GRATULACJE MELANII super wiadomość!!!

Antoś ma dzisiaj dzień śpiocha, na spacer nie wychodziłam, Zrobiłam Amelce namiot, w środku niby - domek dla lalek i tak się ładnie bawiła, że ja za ten czas posprzątałam, zrobiłam obiad, poprałam i poukładałam ubranka w szafkach. To lubię:-)
A mały jeszcze śpi...

To prawda że każda z nas ma gorsze chwile, dziwne uczucie zaniedbywania dzieci, siebie, męża, ale ogólnie każda sobie jakoś radzi! Ja jestem bardzo dumna z naszej rodzinki! Jesteśmy ze sobą tak blisko, dzieciaki się strasznie kochają, mąż jest bardzo zaangażowany w "wychowwanie" a i ja czasem znajdę czas żeby tu zajrzeć, czyli nie jest tak źle!

SKAKANKA a Ty znajdź chwilę dla siebie - fryzjer i małe zakupki ciuchowe. Nic nam tak nie poprawia humoru jak ta odrobina szaleństwa;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to znowu ja zakupy udane:laugh2: :laugh2: :laugh2: kupilam sobie sztruksowa marynarke i do kompletu rybaczki i bluzeczke tez do kompletu:laugh2: :laugh2: :laugh2: troszke kasy poszlo ale to nic " jestem tego warta":-p :laugh2: :laugh2: :laugh2: no i przesliczny bukiet kwiatow dla mamy. dziewczynki byly grzeczne przez caly nasz pobyt w miescie spaly:tak: takze mama sie nie wymeczyla:-p skakanka ty koniecznie idz do fryzjera zobaczysz jak ci sie poprawi samopoczucie:tak:

Korzystam ze Igor spi :-) .

Bardzo sie ciesze ze jest Nas coraz wiecej i witam nowe dziewczeta:-) :tak:

Skakanko koniecznie musisz zrobic cos dla siebie fryzjer to dobry pomysł.

Ja dzisiaj od rana na nogach Igor zrobił sobie i Nam pobudke po 6:szok: .
I teraz chyba odsypia skubaniec:laugh2:
Ja odwiedziłam tesciowa i jak wrocilam zabralam sie za przygotowanie obiadu i pieczenie ciasta jutro spotykam sie z kolezankami i moje zadanie to przyniesc jakies ciasto:tak:
oczywiscie ciesze sie ze wyjde z domu :-) ale jednak musze zabrac Igora bo maz bedzie w pracy mam nadzieje ze bedzie spokojny i da Nam poplotkowac.

Coraz blizej do porodu i dzisiaj odczuwam silne skurcze posladkow i bola mnie kosci miednicy za dwa tyg do ginekologa ciekawa jestem co mi powie:confused: .

Trzymajcie sie ciepło

Tynko mam pytanko chodzi o wozek pamietam ze kupowałas kolcrafta i chciałam sie dowiedziec jak sie sprawuje my planujemy niebawem zamawiac taki wozek i chciałam dopytac o Twoja opinie:tak: .
Z gory bardzo dziekuje:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc dziewczyny jesli chodzi o wozek to jak wychodze z mezem to jestem zadowlona choc musze wam przyznac ze wozek nie jest tak lekki jak myslalam:tak: ale poreczny lekko sie go prowadzi no i ma ta wade z e nie ma pokrowcow na nogi, ktore musialam osobno dokupic na allegro ale ma bardzo pojemny kosz na zakupy:laugh2: :laugh2: :laugh2: a dla mnie to bardzo wazne no i wazne ejst tez to gdzie mieszkacie bo ja mieskzam w bloku i niesety sama nie dam rady podjechac do windy a o wnoszeniu wozka nie ma mowy:no: dalej o wadach daszki sa zbyt krotkie i siedzenia wydaja mi sie zbyt male takze MadziulkaS jesli masz mozliwosc obejrzenia wozka wczesniej to lepiej to zrob :tak: generalnie ejstem z wozka zadowlona ale bardziej mi sie podba ten ktory chce kupic KatiNJ a ja mam ten wozek
Kolcraft.com - Product Detail

Melani ja tez gratuluje synka:tak:

Tynka a Tobie udanych zakupów

dziś miałam męża przez dzień w domu i wiecie co/
wieczorem to juz wzdychał, że dobrze że juz jedzie do pracy....
A wydawało mi się, ze mam tak mało cierpliwośc.. on to dopiero ma mało;-) Ale dokazywali dziś oboje, a tu jeszcze ja jakieś bóle brzucha miałam a michał wkurzony bo kolejny juz raz wypłata nie wpłyneła pietnastego..
Naszczescie dzieci posneły zaraz po 19 a mnie już nic nie boli:-)
pozdrawiam Was cieplutko i dzięki za wszystkie dobre słowa:tak:

reklama
MamaOli, wszytsko sie ulozy bo... nie ma innego wyscia. Najmlodsze juz za 3 lata bedziesz mogla poslac do przedszkola;-)

Co do wozka, to nie widzialam na zywo, czytalam opinie na roznych sronach i jak zawsze, jedni chwala inni krytykuja.

Do góry