reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rok po roku

Wiatm się i tu, dołączam do was. Też mam dzieci rok po roku, dwie córeczki, Julkę 2 latka i Klaudię roczek..

reklama
witam jus20sto :-)

dziewczynki dziękuję za gratulacje

Tynka ja mieszkałam ostatnio na Białych Błotach
a w ogóle to mieszkałam, na Szwederowie, w Fordonie, w Centrum i jeszcze w kilku miejscach :-p
ale na Miedzyniu nie ;-)

Hej:-)Coraz nas wiecej:-D czyli jest moda na rok po roku:tak:Ostatnio pytalam sie kolezanki czy jej siostra-ma synka 15 mscy tak samo jak Natalka-czy nie planuje rodzenstwa to odpowiedziala,ze nie no cos ty on przeciez jeszcze taki maly:-D:-D:-DAle zanim by urodzila mu rodzenstwo to by mial plus 9mscy;-)
Ja i tak nie chcialam miec dzieci z wieksza roznica niz dwa lata a dziecko co ma dwa lata i tak nie jest o wiele bardziej samodzielne niz roczne;-)Niektore patrza z politowaniem i wspolczuciem,ze tak rok po roku i jak sobie radze...ale to te mlodsze;-)te starsze mowia,ze super sobie odchowam itd.
Ja nie mam mysli,ze ktoras z nich zaniedbuje czy mniej kocham ale raczej mam mysli,ze to ja jestem najbardziej zaniedbana z calej trojki:-D:szok:;-)wlosy odrosty, brak ciuchow nowych...a przede wszystkim brak snu.Maz tez zaniedbany:dry:;-);-)

Fajnie że co raz nas tu więcej!

GRATULACJE MELANII super wiadomość!!!

Antoś ma dzisiaj dzień śpiocha, na spacer nie wychodziłam, Zrobiłam Amelce namiot, w środku niby - domek dla lalek i tak się ładnie bawiła, że ja za ten czas posprzątałam, zrobiłam obiad, poprałam i poukładałam ubranka w szafkach. To lubię:-)
A mały jeszcze śpi...

To prawda że każda z nas ma gorsze chwile, dziwne uczucie zaniedbywania dzieci, siebie, męża, ale ogólnie każda sobie jakoś radzi! Ja jestem bardzo dumna z naszej rodzinki! Jesteśmy ze sobą tak blisko, dzieciaki się strasznie kochają, mąż jest bardzo zaangażowany w "wychowwanie" a i ja czasem znajdę czas żeby tu zajrzeć, czyli nie jest tak źle!

SKAKANKA a Ty znajdź chwilę dla siebie - fryzjer i małe zakupki ciuchowe. Nic nam tak nie poprawia humoru jak ta odrobina szaleństwa;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to znowu ja zakupy udane:laugh2: :laugh2: :laugh2: kupilam sobie sztruksowa marynarke i do kompletu rybaczki i bluzeczke tez do kompletu:laugh2: :laugh2: :laugh2: troszke kasy poszlo ale to nic " jestem tego warta":-p :laugh2: :laugh2: :laugh2: no i przesliczny bukiet kwiatow dla mamy. dziewczynki byly grzeczne przez caly nasz pobyt w miescie spaly:tak: takze mama sie nie wymeczyla:-p skakanka ty koniecznie idz do fryzjera zobaczysz jak ci sie poprawi samopoczucie:tak:

Korzystam ze Igor spi :-) .

Bardzo sie ciesze ze jest Nas coraz wiecej i witam nowe dziewczeta:-) :tak:

Skakanko koniecznie musisz zrobic cos dla siebie fryzjer to dobry pomysł.

Ja dzisiaj od rana na nogach Igor zrobił sobie i Nam pobudke po 6:szok: .
I teraz chyba odsypia skubaniec:laugh2:
Ja odwiedziłam tesciowa i jak wrocilam zabralam sie za przygotowanie obiadu i pieczenie ciasta jutro spotykam sie z kolezankami i moje zadanie to przyniesc jakies ciasto:tak:
oczywiscie ciesze sie ze wyjde z domu :-) ale jednak musze zabrac Igora bo maz bedzie w pracy mam nadzieje ze bedzie spokojny i da Nam poplotkowac.

Coraz blizej do porodu i dzisiaj odczuwam silne skurcze posladkow i bola mnie kosci miednicy za dwa tyg do ginekologa ciekawa jestem co mi powie:confused: .

Trzymajcie sie ciepło

Tynko mam pytanko chodzi o wozek pamietam ze kupowałas kolcrafta i chciałam sie dowiedziec jak sie sprawuje my planujemy niebawem zamawiac taki wozek i chciałam dopytac o Twoja opinie:tak: .
Z gory bardzo dziekuje:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc dziewczyny jesli chodzi o wozek to jak wychodze z mezem to jestem zadowlona choc musze wam przyznac ze wozek nie jest tak lekki jak myslalam:tak: ale poreczny lekko sie go prowadzi no i ma ta wade z e nie ma pokrowcow na nogi, ktore musialam osobno dokupic na allegro ale ma bardzo pojemny kosz na zakupy:laugh2: :laugh2: :laugh2: a dla mnie to bardzo wazne no i wazne ejst tez to gdzie mieszkacie bo ja mieskzam w bloku i niesety sama nie dam rady podjechac do windy a o wnoszeniu wozka nie ma mowy:no: dalej o wadach daszki sa zbyt krotkie i siedzenia wydaja mi sie zbyt male takze MadziulkaS jesli masz mozliwosc obejrzenia wozka wczesniej to lepiej to zrob :tak: generalnie ejstem z wozka zadowlona ale bardziej mi sie podba ten ktory chce kupic KatiNJ a ja mam ten wozek
Kolcraft.com - Product Detail

Melani ja tez gratuluje synka:tak:

Tynka a Tobie udanych zakupów

dziś miałam męża przez dzień w domu i wiecie co/
wieczorem to juz wzdychał, że dobrze że juz jedzie do pracy....
A wydawało mi się, ze mam tak mało cierpliwośc.. on to dopiero ma mało;-) Ale dokazywali dziś oboje, a tu jeszcze ja jakieś bóle brzucha miałam a michał wkurzony bo kolejny juz raz wypłata nie wpłyneła pietnastego..
Naszczescie dzieci posneły zaraz po 19 a mnie już nic nie boli:-)
pozdrawiam Was cieplutko i dzięki za wszystkie dobre słowa:tak:

reklama
MamaOli, wszytsko sie ulozy bo... nie ma innego wyscia. Najmlodsze juz za 3 lata bedziesz mogla poslac do przedszkola;-)

Co do wozka, to nie widzialam na zywo, czytalam opinie na roznych sronach i jak zawsze, jedni chwala inni krytykuja.

Do góry