reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rok po roku

reklama
no maleńka... nie każ mamusi czekac
wyskakuj, siostra czeka :-D

ja wole urodzic blisko terminu, mam jeszcze przeprowadzke tuz przed terminem :baffled:
wiec jeszcze sie nie ustawiam do kolejki :-)

u nas zapowiadaja sie porody w kratke chlopiec - dziewczynka :tak: :laugh2:
no i zanosi sie na swiat moze dzis przyjsc nastepny chlopiec moze potem mi sie uda:laugh2: :laugh2: ale musze sie sprezyc bo w sobote u mnie imprezka :laugh2: pierwsze urodzinki mojej coreczki;-) :laugh2: no i nie wypada nie byc:laugh2: :laugh2:

ale po urodzinkach możesz już zniknąć na chwilkę na porodówkę ;-)

u Ciebie tynka różnica wg lat będzie wynosiła rok - fajnie !
a u mnie pomimo tego, ze różnica wieku będzie półtora roczku to wg lat wyjdzie 2
szkoda, no ale trudno...:happy:

U Skakanki w sumie sa dwa lata roznicy a tak naprawde 13 miesiecy i to dokaldnie 13:tak:
Fajnie by bylo jakbym urodzila 9 stycznia.......... tak jak Emilke;-) :tak:

skakanka ogromne gratulacje!

odnosnie wozkow to ja sie zastanawialam nas bebe comfort twin club, do stelaza mozna dolaczyc gondole i spacerowkw, potem dwie spacerowki, moga byc przodem do siebie lub tylem, kolejny wozek to peg perego duette sw, dokupuje sie do tego taka specjalna wkladke, siedzisko rozklada sie zupelnie na plasko i wklada ta gondolke i mozna niemowlaka wozic i chyba w sumie zdecyduje sie na ten drugi, jest troche tanszy

ale i tak nie zmienia to faktu ze jak mi sie male nie zgraja z jedzeniem to nie wyjde z nimi, co innego na wiosne czy w lecie, ale teraz to masakra, tym bardziej ze Helenka je co dwie godziny, a czasami co poltorej( mimo ze karmie ja butla:baffled: )

GRATULACJE SKAKANKA!!!:-) :-) :-)

Teraz pora na kolejne.
Ja jeszcze troszkę poczekam do maja. U mnie rocznikowo też bedzie 2 lata rożnicy a dokładnie 18 miesięcy. ale to prawie jak rok po roku:tak:
Co do wózka to my zastanawiamy się nad wózkiem firmy Kolkraft. Jest w sumie jak najbardziej dla dzoeci w róznym wieku jedno siedzenie jest dla starszego a drugie rozkłada się do poziomu więc w sam raz;-)

reklama
NO Madziulka ja mam wlasnie kolcraft jeep i zamawialam na allegro ze Stanow i wyszlo o wiele taniej ( włacznie z przesylka) niz w Polsce w sklepie :tak:

Do góry