reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rok po roku

Natalka raz śpi raz nie w łóżeczku, idą jej ząbki już już je widać te górne już prawei się przebiły ale jeszcze nie.Nie mam sił na mocowanie się z nią jeszcze w nocy dlatego nie mam wyrzutów,że śpi z nami bo i mi tak wygodniej niż wstawać do niej i schylać się itd..

reklama
Hej!!!
Juz jakiś czas temu pisalam. Ale jakos sie zlozylo,ze mniej tu zagladałam. Fajnie ,ze jest Nas trochę w podobnej sytuacji;-) podejrzewam, ze podobnie jak ja zastanawiacie się jak to wszystko opanować bo bedzie małe wariactwo:-p .
Ja tez mam ostatnio małe problemy z Ząbkami u Igora ma już cztery dwa na dole i dwa na gorze teraz rosnie mu gorna dwojka i jest bardziej marudny niż kiedy rosły mu poprzednie.Nawet miał stan podgorączkowy ale jakoś sobie radzimy.
Faktem jest ,że czasem spi z Nami ale najczesciej nad ranem ok 5. Ja jakos nie umiem spac z nim. On to jest mały wiercipięta i najlepiej spi mu się w poprzek łóżka. Wiec jak spimy w trojke a ja z moim powiekszajacym sie brzuchem, to po jakis czasie mam wrazenie ze było by im wygodniej gdybym spała gdzie indziej. Ale tak to jest z mężczyznami:laugh2: :laugh2: :laugh2: . Pozdrawiam i oby ząbki szybko wyrosly. :-)

Skakanka Tyjuż jesteś jak bomba zegarowa co lada chwila może wybuchnąć :)

Życzę Ci powodzenia i żeby Ci łatwo i szybko poszło :)

Agnieszka

Zgred faktycznie się tak czuję jak bomba zegarowa i niewiadomo kiedy nastąpi to wielkie bum;-)a tu święta:eek::baffled:wolałabym po haha, która by nie wolała.Odpukać nie czuję żadnych skurczów co nie znaczy,że ich nie poczuję lada moment;-)
Natalce wyszły w końcu te dwa górne ząbki, jeden jeszcze przed urodzinami a drugi parę dni po.Usypiamy ją w łóżeczku i czasme dośpi do rana a częściej nie bo ostatnio męczy ją kaszel i katarek..

Zgred mam nadzieję,że pójdzie łatwo:-)za pierwszym razem 7h od pierwszego skurczu w domu to może teraz tak 3h:-DMoże być łatwiej ale oczywiście to wielka niewiadoma.Ostatnio oglądałam taki program na Zone Reality o drugim porodzie, kobiety rodziły błyskawicznie jedna w 14min od odejścia wód urodziła w ubikacji a druga w ciągu 20minut w samochodzie.Aż tak szybko bym nie chciała:-DSame życzenia do spełnienia;-)

witam

a ja juz z dwojka, Helenka urodzila sie 20.12, na razie jest ok bo maz ma urlop, potem mam nadzieje jakos juz samo pojdzie:-)

wozka jeszcze nie mam, jakos nie moge sie zdecydowac, chcialabym bebe comfort twin club ale cena mnie troche odstrasza

trzymam kciuki za mamy jeszcze 2w 1, latwych porodow:tak:
pozdrawiam

Atol a jaki miałaś tym razem poród?;-)i dawaj znać jak sobie radzisz:-)ja już miałam zacząc rodzić dwa tyg temu jak lekarz powiedział;-)

witam
jakos zyje;-)

porod kolejne cc, znow mega problemy z karmieniem i jestem mama butelkowa, po jazadach z moja starsza corka postanowilam sobie nigdy wiecej walk, sciagania pokarmu i tego wszystkiego co mnie o malo do depresji nie doprowadzilo, teraz karmie butla i jest ok. Mala miala na poczatku zatwardzenie ale zmienilam mleko i odpukac jak na razie jest ok. I tak powol do przodu, maz ma jeszcze urlop wiec jest git, jak pojdzie do pracy to zobaczymy, dam znac.
Pozdrawiam

reklama
Atol no i dobrze:tak:wara wszystkim od tego jak która sobie karmi.A jak się czujesz psychicznie tym razem?Bo za pierwszym razem wydaje mi się jest gorzej taki strach,że się sobie nie poradzi, wszystko nowe, nie dopracowane a teraz już jak się ma praktykę...:-)

Do góry