reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzimy - nasze porody, dzieciaczki i życzenia dla rozdwojonych mamuś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Melulu - aż mi łezki popłynęły jak przeczytałam Twojego posta, Kochana życzę Wam szybkiego powrotu do zdrówka i formy! i duży buziak dla dzielnej Majeczki!!

no i ogromne gratulacje dla kolejnych mamuś!!

Melulu
icon_przytul.gif

dużo zdrówka dla Majeczki.

==============

Świeżoupieczonym Mamusiom gratuluję
icon_kwiaty.gif

Kasiu, fajnie, że masz już to z głowy :tak:. A na twoją niemiłą przypadłość :baffled::crazy::szok: (wiem, co przeżywasz) kup sobie maść POSTERISAN H. On ma w składzie środek uśmierzający ból i mi naprawdę pomógł:tak:, a miałam ogromne. Oprócz tego kupiłam czopki POSTERISAN i stosowałam oba środki, po tygodniu już było OK. Maść kosztuje 28zł, a czopki 32 (10szt), maść starcza na baaardzo długo. Mi zostało prawie wszystko, a pomogło.
oczywiście że używam. chociaż czopki dopiero od wczoraj. już jest lepiej. ale na początku to nie dość że rana strasznie bolała to jeszcze to..............:crazy: no ale cóż trzeba i to przeżyć :happy:

reklama
Poletka napisała :
Mam już swoją córeczkę! Urodzona przez cc, 3100g, 52cm

Gratulacje dla kolejnej mamusi i jej córeczki!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry