23 .01. 2009 o 12.01 urodził się nasz drugi SYN Aleksander. 4.120 i 56 cm długości . Jesteśmy szczęśliwi
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moniczka serdeczne gratulacje :-):-):-):-)23 .01. 2009 o 12.01 urodził się nasz drugi SYN Aleksander. 4.120 i 56 cm długości . Jesteśmy przeszczęsliwi
mamjakty
styczniówka 2009
Melulu - aż mi łezki popłynęły jak przeczytałam Twojego posta, Kochana życzę Wam szybkiego powrotu do zdrówka i formy! i duży buziak dla dzielnej Majeczki!!
no i ogromne gratulacje dla kolejnych mamuś!!
no i ogromne gratulacje dla kolejnych mamuś!!
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
no dzięki, jeśli chodzi o korę dębu to faktycznie. dzięki za radę :-)Kasiu ja walczylam tylko 7 dni za pomoca czokow Hemerol i masci Procto Hemoral. odobno oklady z zaparzonej kory debu pomagaja. Ja nie zdarzylam sprobowac.
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Melulu
dużo zdrówka dla Majeczki.
==============
Świeżoupieczonym Mamusiom gratuluję
dużo zdrówka dla Majeczki.
==============
Świeżoupieczonym Mamusiom gratuluję
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
oczywiście że używam. chociaż czopki dopiero od wczoraj. już jest lepiej. ale na początku to nie dość że rana strasznie bolała to jeszcze to.............. no ale cóż trzeba i to przeżyćKasiu, fajnie, że masz już to z głowy . A na twoją niemiłą przypadłość (wiem, co przeżywasz) kup sobie maść POSTERISAN H. On ma w składzie środek uśmierzający ból i mi naprawdę pomógł, a miałam ogromne. Oprócz tego kupiłam czopki POSTERISAN i stosowałam oba środki, po tygodniu już było OK. Maść kosztuje 28zł, a czopki 32 (10szt), maść starcza na baaardzo długo. Mi zostało prawie wszystko, a pomogło.
marylion74
Zadomowiona(y)
Gratuluję wszytkim nowym mamusiom
Zdróweczka dla was i dla dzieciaczków!!!
Zdróweczka dla was i dla dzieciaczków!!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.