reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzimy - nasze porody, dzieciaczki i życzenia dla rozdwojonych mamuś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ravenalka GORĄCE i WIELKIE :-D GRATULACJE!!!

Tak z ciekawości - ile dni po terminie urodziłaś (tzn. miałas wywołanie?) :tak:

5 dni po terminie, tak jest, było wywołanie :tak:

Do mnie teraz dopiero dotarło. Urodziłaś córcię :-D. A z tego co pamiętam to wychodził Ci chłopczyk z USG?

mhm, wychodził chłopczyk, trochę mnie bolało, że ominą mnie spineczki, warkoczyki itd., a tu proszę :-D

oooo bozuleczku gratuluje kochana bardzo,bardzo,jak ty ja urodzilas???
...u mnie tez sie tak zapowiada:tak:
bez nacięcia nie dałabym rady, chyba tylko dlatego się udało i kurka do tej pory szwy dają mi jeszcze delikatnie znać o sobie :-(

Kochane, chciałam Wam pogratulować wszystkim bo jeszcze tego nie zrobiłam, ale nie udaje mi się być na bieżąco, bo za dużo zaległości na studiach
OGROMNE GRATULACJE

reklama
gratuluję wszystkim mamusiom! w końcu nasze spóźnialskie dzidzie wyszły na ten świat :-):-)
staram się byc na bieżąco ale niestety nie udaje mi się to, jak dojdziemy do wprawy z maluszkiem to będę częściej się odzywać ;-)
pozdrowionka dla wszystkich!!

Gratuluję wszytkim rozpakowanym mamą.
Życzę wszystkim zdrowiusieńkich maleństw, szybkiej rekonwalescencji i przespanych nocy (!!!!!)
P.S. moja mała ma chyba przestawiony dzień z nocą bo w nocy długo nie śpi.!!!!

Gratulacje dla wszystkich ostatnio rozwojonych mamuś, oj przez 2 dni posypało się Was b. dużo. Zrówka dla dzieczaczków oraz dla Was-szybkiego powrotu do formy.

P.S. moja mała ma chyba przestawiony dzień z nocą bo w nocy długo nie śpi.!!!![/quote]

U minie było podobnie, mały zamienił dzień na noc. W nocy cały czas siedział na piersi jak nie z jednej strony to z drugiej, a wdzień cały czas spanie. Dlatego zaczęłam go budzić w dzień co 2 godziny(wcale n ie chciał wstawać), teraz jest trochę lepiej. W nocy budzi się co 1 lub 2 godziny, a w dzień co 3. Ale znajac życie zmieni się to jeszcze niejednokrotnie.

malpko- najserdeczniejsze gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i Blanki.

reklama
Małpko ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też chcę moją Blaneczkę

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry