reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzimy - nasze porody, dzieciaczki i życzenia dla rozdwojonych mamuś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a oto moja dziewczynka:
szpital 2 doba, domek 4 doba

Załączniki

• szpital1.jpg
    szpital1.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 85
  • karolcia1.JPG
    karolcia1.JPG
    59,8 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Marylion śliczniutka piękiniutka i słodziutka twoja Karolcia :-):-):-)
Ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Karolcie są extra fajne prawda? :-D:tak:

Spooky - gratulkacje!! wracaj szybko do nas pełna sił i pokaż nam swe dzieciątko :-):-D
a swoją drogą coś dawno się nie odzywała Aga_q , Mamjakty i Melulu
dziewczyny co z wami ??
Dajcie znać, jak tak wasze maluchy i wy??:confused:

WITAM PONOWNIE WSZYSTKIE STYCZNIÓWKI,
w końcu przyszło na świat siłami natury i moje maleństwo :-):-):-):-):-)

16.01.2009 (planowo było na 10.01)
o godz. 15.20
LAURUNIA mierzy 60 cm i waży 3450 kg

Jestem przeszczęśliwa jak nigdy dotąd. Było ciężko , ale nic nie cieszy bardziej niż zdrowy dzidziuś... Czego wszystkim życzę...

może jeszcze napiszę. Narazie za mało czasu.
GRATULUJĘ WSZYSTIM SZCZĘŚLIWYM MAMOM i POWODZENIA JESZCZE OCZEKUJĄCYM

PS. szczególne pozdrowienia dla Kasi_J82 ;)

Merylion, Spooky Wielkie gratulację dziewczyny, dużo siły i zdrowia życzę tym rozpakowanym .
Mało nas zostało w dwupaku ....hahahhah

Marylion śliczniutka ta Twoja dziewczynka, jakie ma duże piękne oczęta. Słodkości:-)

Spooky Gratuluje dzidziusia.:-) Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego:-)

Marylion gratuluje slicznej karolci :) jaka jest z niej sliczna czarnulka :-):-)
spooky gratulacje wielkie
ewelina tobie rowniez gratuluje serdecznie

wracajcie dziewczyny szybciutko do formy i nabierajcie sil na opiekek nad maluszkami , jeszcze raz gratulacje:tak:

reklama
Wszystkim mamusiom serdeczne gratulacje!!! - radość bije z każdego Waszego posta ;-) Marylion Twoja Karolcia jest śliczniutka, ciemne oczka to rarytas wśród noworodków, też się urodziłam z takimi oczkami.
Dochodźcie do siebie, przed niektórymi z nas wciąż poród - miło poczytać o radości innych mam :cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry