reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzimy - nasze porody, dzieciaczki i życzenia dla rozdwojonych mamuś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja mam wrażenie że będę ostatnia. ale może lekarz mnie pocieszy we wtorek i może powie mi ze szyjka skrócona albo coś takiego:happy:
kochana,u mnie szyjki znalezc nie mogl 15 grudnia!!! a tu o...12 mam wizyte i tez nie wierzyl,ze sie spotkamy,a pewnie mi wyznaczy jeszcze jedna i dalej sie przyturlam....

Pysia,ale cudny maluszek!!!! z zaskoczenia nas wzielas!!!! gratuluje!

Dziewczyny gratulacje!!! Super dzieciaczki:tak:

Uff, uaktualniłam listę styczniówek, mam nadzieję, że w pomroczności ciążowej nic nie pomieszałam. :-) Podziwiam Kluliczka! :-)

A swoją drogą zobaczcie na post z listą rozpakowanych: najpierw była seria różowa (dziewczynki), a teraz niebieska (chłopcy). Czy mam rozumieć, że termin na dziewczynki już minął przed świętami i reszta z nas z córciami zostaje w stanie brzemiennym na zawsze? :-D:-D

Wygląda na to, że rodzimy seriami dziewczynki, chłopcy... dziewczynki
Ciekawe na która zmianę się załapię:-D

gratuluje kolejnej mamusi ślicznego Syneczka :-D
melulu - lista faktycznie ciekawie wygląda :-)
Celinka - znając moje szczęście to ja zostane na szarym końcu :dry: dzis idę zarejestrować się do lekarza, mam nadzieję, że dziś mnie jeszcze przyjmie bo jestem strasznie ciekawa czy tam na dole coś się dzieje :sorry2::happy:

Pysiu GRATULACJE !!
Śliczny mały włochaty facecik :-) Dużo zdrówka !!

No i GRATULUJE wszystkim już rozpakowanym.....Wszystkiego najlepszego dla Was :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry