reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzimy - nasze porody, dzieciaczki i życzenia dla rozdwojonych mamuś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anik takie maleństwo ta twoja dzidzia. prześliczna
Monika, kluliczek, pysia25 gratulacje.
tak szybko się rozdwajacie że ja już nie nadążam, nie było mnie na forum od 13 gdzieś i jestem w szoku że do tej pory tyle zmian zaszło :szok: zazdroszczę wam, też chciałabym tulić moje maleństwo już:-)

reklama
No wlasnie podobno najwiecej dzieci rodzi sie w pelni ksieżyca, a najblizsza bedzie 11 stzcynia. Do tej daty, to chyba wszystkie urodzą ;-)

ja mam wrażenie że będę ostatnia. ale może lekarz mnie pocieszy we wtorek i może powie mi ze szyjka skrócona albo coś takiego:happy:

Monika, kluliczek, pysia25 serdecznie gratuluję bohaterki :-). W środę idę na ostatnią wizytę i zobaczymy jak się sprawy mają. Zaczęłam się zastanawiać czy nie będzie lepiej jak jednak dotrwam do tego 20. Muszę szybko się regenerować i mój biedny mąż też. Nie wyobrażam sobie rodzić bez niego. Tylko on ma na mnie swoje sposoby żeby mnie uspokoić :tak:.

Uff, uaktualniłam listę styczniówek, mam nadzieję, że w pomroczności ciążowej nic nie pomieszałam. :-) Podziwiam Kluliczka! :-)

A swoją drogą zobaczcie na post z listą rozpakowanych: najpierw była seria różowa (dziewczynki), a teraz niebieska (chłopcy). Czy mam rozumieć, że termin na dziewczynki już minął przed świętami i reszta z nas z córciami zostaje w stanie brzemiennym na zawsze? :-D:-D

reklama
Kluliczku, Pysia, Monika gratulacje, jejciu zaczynamy się rozkręcać. Jutro idę do gina ale pewnie nic ciekawego mi nie powie,
Celinko
mam przeczucie, że tak jak ty będę czekać i czekać...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry