reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzimy - nasze porody, dzieciaczki i życzenia dla rozdwojonych mamuś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kluliczku - gratulacje :-)
wielki chłopak !!!

Monika - niezła noc Sylwestrowo-Noworoczna :-D

Anik - śliczna córeczka :-D

reklama
Kluliczku - Gratuluję dużego chłopaka !!
Moniko -super poród Gratulacje:)!

Czytam i jestem w szoku . Taaaaaakie zmiany u was. Z całego serca gratuluję wszystkim rozdwojonym nienadazam ich zliczyć . Dziewczyny Styczeń jest Nasz.Która następna. Tak poza tym to tez bym już chciała. We wtorek muszę iść do ginekologa po przedłużenie zwolnienia. Może dzisiaj poprzytulamy się z mężusiem i coś się z tego rozwinie.

Serdeczne gratulacje wszystkim nowym mamusiom!!!!
Kluliczku-dzielna kobitka jesteś-takiego dużego synka urodzić, moja kruszynka była taka drobna a ja myślałam że już umieram jak parłam:tak:;-)

Ja tez już urodziłam chłopczyka, Mateuszka. Jest słodki. Urodził się przez cc w Sylwestra o 8.45.

A oto fotka Małego:
2vuae7c.jpg

Pysia to niezle nas zaskoczylas ;-) Gratulacje !!!

Zwolnijcie tempo, bo do mojego terminu wszystkie urodzicie,a ja nadal bede sie toczyc ;-)

reklama
Pysia Gratuluję !! Ślicznego masz synka a jakie ma włoski:-)
celinka83 ja nie wiem co to sie dzieje... jakis boom czy coś?!?! ;-) już sama wątpie czy do terminu cc wytrzymam bo jak widze kolejne dziewczynki rozpakowane.. juz mi sie udziela!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry