reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzimy - nasze porody, dzieciaczki i życzenia dla rozdwojonych mamuś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kluliczku - gratulacje :-)
wielki chłopak !!!

Monika - niezła noc Sylwestrowo-Noworoczna :-D

Anik - śliczna córeczka :-D

reklama
Kluliczku - Gratuluję dużego chłopaka !!
Moniko -super poród Gratulacje:)!

Czytam i jestem w szoku . Taaaaaakie zmiany u was. Z całego serca gratuluję wszystkim rozdwojonym nienadazam ich zliczyć . Dziewczyny Styczeń jest Nasz.Która następna. Tak poza tym to tez bym już chciała. We wtorek muszę iść do ginekologa po przedłużenie zwolnienia. Może dzisiaj poprzytulamy się z mężusiem i coś się z tego rozwinie.

Serdeczne gratulacje wszystkim nowym mamusiom!!!!
Kluliczku-dzielna kobitka jesteś-takiego dużego synka urodzić, moja kruszynka była taka drobna a ja myślałam że już umieram jak parłam:tak:;-)

Ja tez już urodziłam chłopczyka, Mateuszka. Jest słodki. Urodził się przez cc w Sylwestra o 8.45.

A oto fotka Małego:
2vuae7c.jpg

Pysia to niezle nas zaskoczylas ;-) Gratulacje !!!

Zwolnijcie tempo, bo do mojego terminu wszystkie urodzicie,a ja nadal bede sie toczyc ;-)

reklama
Pysia Gratuluję !! Ślicznego masz synka a jakie ma włoski:-)
celinka83 ja nie wiem co to sie dzieje... jakis boom czy coś?!?! ;-) już sama wątpie czy do terminu cc wytrzymam bo jak widze kolejne dziewczynki rozpakowane.. juz mi sie udziela!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry