reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej Sol to ty lepiej powiedz co u Ciebie słychać???jak dziewczynki, Karoli lepiej po zabiegu???

a na forum spokój...Zizi, Palemka, Pok w ciąży ale to chyba wiesz, prawda???
no i ten rok obfituje w imprezy roczniakowe;)))
a ja się przeprowadzam z rodzinką bo mąż zmienia pracę, do sierpnia do Śremu (wielkopolskie)

Karola patrz;))): w H&M: dla małej tunika a'la jeans za 20zł, bluzeczka z króliczkiem za 10zł, bluza dla Daniela za 30zł;))) i druga fotka Reserved : moja koszulo-tunika jasnobłękitna, bluzeczka dla Mai za 10zł i bluzka dla Daniela za 15zł;)))

Zobacz załącznik 475834Zobacz załącznik 475839

Hej Kochane :)))
U nas już widać pierwsze sukcesy....Wczoraj do południa Igorek pięknie robił siusiu do kibelka, a popołudniu czar prysnął :eek: zawziął się i koniec kibelka.....myślałam, ze to ze zmęczenia, bo nie spał w południe, dałam spokój....ale dzisiaj rano to samo, uciekał mi z kibelka chociaż już sikał po nogach, odpuściłam raz, ale drugiego już nie, siłą go przytrzymałam na kibelku, myślałam, ze mi oczy wydłubie, ale miałam dość mopa za cały tydzień :confused: I jak tylko się wysiusiał, daliśmy sobie buziaka, poprzytulaliśmy się i już jest DOBRZE :)))) Znowu chodzimy siusiać na kibelek :-p i nawet tatusia wzięliśmy za rękę do WC :-)
Uff....mam nadzieję, że będzie już dobrze.....

Przepraszam, że tak o tych siuśkach :sorry2: Ściskam mocno wszytskie koleżanki :)))
KUOTY całuję mocno i myślę ło nich dniami i nocami :))

RURECZKO!!! Zuzinek prześliczny :-) taki maluni, kochany. Wycałuj Calineczkę w pięteczkę :*:*:*
A buciki mi takie znalazłaś, że mucha nie siada hehe :-):-):-))))))

Rureczko słodkości!!!!!!!! Ależ pociecha rośnie!!!!!!!!!! A jak śpi???

Paulinko o kurcze ale łupy!!!!!!!! :szok::szok: Za rzadko chodzę po sklepach! SUPER!!!!!! A zdjęcie ciasta dorwałam mniam mniam mniam!

Asionku no u nas cyc strasznie często w nocy - co do butli to lipa - czasem skapnie troszkę soczku jabłkowego (chyba przypadkowo bardziej), ale MM nie przechodzi....hm...raz mam cierpliwość do tego cycowania, ale są takie dni, że..... hmmmmmmmm...........

Made :*:*:* - no i gratuluję sukcesów!!!!!

Rureczko to co Zuzia porabia jak się budzi w nocy? Szybko idzie spać dalej czy żądna spacerów?

reklama
Lilu w nocy to konieczna jest nasza uwaga, duuuuuuuużo uwagi, noszenia, bujania, czasem i po 2 godziny:szok: w dzień jest równie zabawnie:-D:baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry