reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej:)

Ja tylko chciałam życzyć miłęgo dnia:) I dla tych co nie mają FB:)

STO LAT WIKUSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sliczna mamusia i coreczka :)
a torcik jaki cudny :))) opowiadaj jak bylo ?

ale pustki ..... maly juz spi :) kurcze skacze czubek maly non stop , najgorsze , ze najczesciej po mnie i jestem wykonczona

Kotek wow ladnie ci pospala Ola !!

u nas nocki znowu w krate , moze wsumie nie tyle nocki co nad ranem maly przez sen zaczyna skakac jak szalony po lozku , az w koncu sie wybudza :/

DZiękujemy bardzo za wszystkie życzenia:))
Imprezkę miałyśmy wczoraj a dziś się cieszyliśmy słodką samotnoscią we trójkę (no czwórkę bo psiaka też trzeba liczyć:)

Urodzinki ogólnie udane. chociaż 1 siostrze pochorowała się młoda (ta miesiąc młodsza od WIki) i przyszła sama, druga siostra tylko na chwilę wpadła z dzićmi (które przez godzinę zdążyły prawie zdemolować mi dom, pobić się z pięc razy a po ich wyjściu jeszcze z pół godz bolała mnie głowa! - chłopaki, 5,3 i roczek) bo mieli wypdek w rodzinie (bliski kuzyn jej męża spadłz dachu i nie wiadomo czy przeżyje a ma dopieo ok 28 lat). Także goście średnio dopisali.
Ale Młoda przeszczęsliwa!!! Zanim przyszły krzyklawce (kuzyni) to panna w siódmym niebie była, dużo ludzi i wszyscy tylko dla niej:) nie wiedziała do kogo najpierw:) No i prezenty:)) Dostała klocki, książęczki i rowerek (z którego cały wieczór i cały dzień dziś nie chicła zejśc tylko kazała się wozić po domu).
Także ogólnie super:)
A dziś przez cały dzień sobie wspominaliśmy poród nasz:))

ASIONEK a jak Nat w kąpieli? Łażenie po Tobie to jeszcze niec, Wiki ostatnio próbuje łązić w wannie i skacze jak żaba! Także kąpiąc ją zawsze jedną ręka musze podtrzymywać:)

RURKA doczytałam że ostatnio miałyście sukces kupkowy:) A jak dziś? Wiki jak miała 6 tyg to coś ejj się poprzestawiało i robiła kupki raz na tydzień... trwało to ze 3-4 tyg ale wogóle jej nie przeszkaszało bo bawiła się normalnie. Potem znowu się unormowało...

MADE jak tam kibelkowanie? A powiedz mi jeszcze jak Borysek? Nie upomina się o cyca?

Muszę zrobić prezentację do pracy na jutro więc idę...

Monika super , ze sie malej podobalo !!
mojej siostry maly dostal na dzien dziecka rowerek i tez zejsc z niego nie chcial hehe
a Nat w kapieli ok , tylko jak na brzuchu jest musze go pilowac , bo lubi sobie nurkowac , a ja sie boje kurcze takich akcji :/ jeszcze potrafi nosem woade wciagac
na basenie bylo to samo ... chyba nurkiem bedzie hehe

Karolina oj poszlabym sobie gdzies na imprezke :)

Dzień dobry!!!

Wioluś
super, że się czasem zameldujesz! Ściskam!!!!!!!!!

Asionku nurek może być bardzo dobrze płatną profesją! :-p Mój Maciuś to chyba będzie elektrykiem, bo ciągle się kablami bawi :-p No to może zostanie też prezydentem!

reklama
ale tutaj pusto ostatnio :szok::-(

maly spi z tata , a mama wpadla na BB :)
zaraz szybki makijaz , pozniej obiadek i lecimy do Kliniki odwiedzic kolezanke co urodzila coreczke :)

Nat kurze ostatnio znowu ma mega faze na cyca :cool2:
rzuca sie na niego jakby tyg. nie jadl ... w nocy od 2.30 tez kilka cycow bylo
nie wiem co mu znowu sie dzieje ?
juz widze co sie bedzie dzialo jak bede chciala konczyc cycowanie ...

Asionek to taka nasiadówa u cioci...mnóstwo jedzenia i ludzi:)

tez fajnie ;) ja to zero rodziny tutaj , nawet nie ma kogo odwiedzic :/

Dzień dobry!!!

Asionku nurek może być bardzo dobrze płatną profesją! :-p Mój Maciuś to chyba będzie elektrykiem, bo ciągle się kablami bawi :-p No to może zostanie też prezydentem!

oj kable to u nas tez na topie sa ciagle ... chociaz ostatnio chyba mniej :)
a jak malutka ? ladni spi ? u was tez ciagle cyc tylko czy butle dajesz ?
sto pytan do hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry