- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Zobacz załącznik 475497
100 lat dla Wikusi !!
100 lat dla Wikusi !!
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Made znalazłam dla Ciebie nagrodę za walkę z Mańkowym siurakiem!!
Zobacz załącznik 475518Zobacz załącznik 475519Zobacz załącznik 475520
Zobacz załącznik 475518Zobacz załącznik 475519Zobacz załącznik 475520
Asionek31
Fanka BB :)
Hej
Ja tylko chciałam życzyć miłęgo dnia I dla tych co nie mają FB
STO LAT WIKUSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sliczna mamusia i coreczka
a torcik jaki cudny )) opowiadaj jak bylo ?
ale pustki ..... maly juz spi kurcze skacze czubek maly non stop , najgorsze , ze najczesciej po mnie i jestem wykonczona
Kotek wow ladnie ci pospala Ola !!
u nas nocki znowu w krate , moze wsumie nie tyle nocki co nad ranem maly przez sen zaczyna skakac jak szalony po lozku , az w koncu sie wybudza :/
DZiękujemy bardzo za wszystkie życzenia)
Imprezkę miałyśmy wczoraj a dziś się cieszyliśmy słodką samotnoscią we trójkę (no czwórkę bo psiaka też trzeba liczyć
Urodzinki ogólnie udane. chociaż 1 siostrze pochorowała się młoda (ta miesiąc młodsza od WIki) i przyszła sama, druga siostra tylko na chwilę wpadła z dzićmi (które przez godzinę zdążyły prawie zdemolować mi dom, pobić się z pięc razy a po ich wyjściu jeszcze z pół godz bolała mnie głowa! - chłopaki, 5,3 i roczek) bo mieli wypdek w rodzinie (bliski kuzyn jej męża spadłz dachu i nie wiadomo czy przeżyje a ma dopieo ok 28 lat). Także goście średnio dopisali.
Ale Młoda przeszczęsliwa!!! Zanim przyszły krzyklawce (kuzyni) to panna w siódmym niebie była, dużo ludzi i wszyscy tylko dla niej nie wiedziała do kogo najpierw No i prezenty) Dostała klocki, książęczki i rowerek (z którego cały wieczór i cały dzień dziś nie chicła zejśc tylko kazała się wozić po domu).
Także ogólnie super
A dziś przez cały dzień sobie wspominaliśmy poród nasz)
ASIONEK a jak Nat w kąpieli? Łażenie po Tobie to jeszcze niec, Wiki ostatnio próbuje łązić w wannie i skacze jak żaba! Także kąpiąc ją zawsze jedną ręka musze podtrzymywać
RURKA doczytałam że ostatnio miałyście sukces kupkowy A jak dziś? Wiki jak miała 6 tyg to coś ejj się poprzestawiało i robiła kupki raz na tydzień... trwało to ze 3-4 tyg ale wogóle jej nie przeszkaszało bo bawiła się normalnie. Potem znowu się unormowało...
MADE jak tam kibelkowanie? A powiedz mi jeszcze jak Borysek? Nie upomina się o cyca?
Muszę zrobić prezentację do pracy na jutro więc idę...
Imprezkę miałyśmy wczoraj a dziś się cieszyliśmy słodką samotnoscią we trójkę (no czwórkę bo psiaka też trzeba liczyć
Urodzinki ogólnie udane. chociaż 1 siostrze pochorowała się młoda (ta miesiąc młodsza od WIki) i przyszła sama, druga siostra tylko na chwilę wpadła z dzićmi (które przez godzinę zdążyły prawie zdemolować mi dom, pobić się z pięc razy a po ich wyjściu jeszcze z pół godz bolała mnie głowa! - chłopaki, 5,3 i roczek) bo mieli wypdek w rodzinie (bliski kuzyn jej męża spadłz dachu i nie wiadomo czy przeżyje a ma dopieo ok 28 lat). Także goście średnio dopisali.
Ale Młoda przeszczęsliwa!!! Zanim przyszły krzyklawce (kuzyni) to panna w siódmym niebie była, dużo ludzi i wszyscy tylko dla niej nie wiedziała do kogo najpierw No i prezenty) Dostała klocki, książęczki i rowerek (z którego cały wieczór i cały dzień dziś nie chicła zejśc tylko kazała się wozić po domu).
Także ogólnie super
A dziś przez cały dzień sobie wspominaliśmy poród nasz)
ASIONEK a jak Nat w kąpieli? Łażenie po Tobie to jeszcze niec, Wiki ostatnio próbuje łązić w wannie i skacze jak żaba! Także kąpiąc ją zawsze jedną ręka musze podtrzymywać
RURKA doczytałam że ostatnio miałyście sukces kupkowy A jak dziś? Wiki jak miała 6 tyg to coś ejj się poprzestawiało i robiła kupki raz na tydzień... trwało to ze 3-4 tyg ale wogóle jej nie przeszkaszało bo bawiła się normalnie. Potem znowu się unormowało...
MADE jak tam kibelkowanie? A powiedz mi jeszcze jak Borysek? Nie upomina się o cyca?
Muszę zrobić prezentację do pracy na jutro więc idę...
WIOLKA1509
sto lat Wikusiu
Asionek31
Monika super , ze sie malej podobalo !!
mojej siostry maly dostal na dzien dziecka rowerek i tez zejsc z niego nie chcial hehe
a Nat w kapieli ok , tylko jak na brzuchu jest musze go pilowac , bo lubi sobie nurkowac , a ja sie boje kurcze takich akcji :/ jeszcze potrafi nosem woade wciagac
na basenie bylo to samo ... chyba nurkiem bedzie hehe
Karolina oj poszlabym sobie gdzies na imprezke
mojej siostry maly dostal na dzien dziecka rowerek i tez zejsc z niego nie chcial hehe
a Nat w kapieli ok , tylko jak na brzuchu jest musze go pilowac , bo lubi sobie nurkowac , a ja sie boje kurcze takich akcji :/ jeszcze potrafi nosem woade wciagac
na basenie bylo to samo ... chyba nurkiem bedzie hehe
Karolina oj poszlabym sobie gdzies na imprezke
lil_maja
Dzień dobry!!!
Wioluś super, że się czasem zameldujesz! Ściskam!!!!!!!!!
Asionku nurek może być bardzo dobrze płatną profesją! Mój Maciuś to chyba będzie elektrykiem, bo ciągle się kablami bawi No to może zostanie też prezydentem!
Wioluś super, że się czasem zameldujesz! Ściskam!!!!!!!!!
Asionku nurek może być bardzo dobrze płatną profesją! Mój Maciuś to chyba będzie elektrykiem, bo ciągle się kablami bawi No to może zostanie też prezydentem!
reklama
Asionek31
ale tutaj pusto ostatnio :-(
maly spi z tata , a mama wpadla na BB
zaraz szybki makijaz , pozniej obiadek i lecimy do Kliniki odwiedzic kolezanke co urodzila coreczke
Nat kurze ostatnio znowu ma mega faze na cyca
rzuca sie na niego jakby tyg. nie jadl ... w nocy od 2.30 tez kilka cycow bylo
nie wiem co mu znowu sie dzieje ?
juz widze co sie bedzie dzialo jak bede chciala konczyc cycowanie ...
tez fajnie ja to zero rodziny tutaj , nawet nie ma kogo odwiedzic :/
oj kable to u nas tez na topie sa ciagle ... chociaz ostatnio chyba mniej
a jak malutka ? ladni spi ? u was tez ciagle cyc tylko czy butle dajesz ?
sto pytan do hehe
maly spi z tata , a mama wpadla na BB
zaraz szybki makijaz , pozniej obiadek i lecimy do Kliniki odwiedzic kolezanke co urodzila coreczke
Nat kurze ostatnio znowu ma mega faze na cyca
rzuca sie na niego jakby tyg. nie jadl ... w nocy od 2.30 tez kilka cycow bylo
nie wiem co mu znowu sie dzieje ?
juz widze co sie bedzie dzialo jak bede chciala konczyc cycowanie ...
Asionek to taka nasiadówa u cioci...mnóstwo jedzenia i ludzi
tez fajnie ja to zero rodziny tutaj , nawet nie ma kogo odwiedzic :/
Dzień dobry!!!
oj kable to u nas tez na topie sa ciagle ... chociaz ostatnio chyba mniej
a jak malutka ? ladni spi ? u was tez ciagle cyc tylko czy butle dajesz ?
sto pytan do hehe
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: