Asionek31
Fanka BB :)
niedawno do domu dotarlam bylismy w Klinice u kolezanki co urodzila
jejku jaka ona malusia !!! nie moge uwierzyc , ze Nat byl taki sam
mieli tyle samo cm czyli 50 i wagowo podobnie , mala ma z 200 g mniej
a jak ja na rece wizielam to kurcze jakbym piorko trzymala , nie no ja to nie wierze , ze moj klocek taki malusi byl
az mi sie zachcialo 2 hehe , czekam az maly troszke podrosnie i dzialamy )))
Nat tak sie rozgadal od dwoch dni , ze ciagle lazi i nawija fajnie juz laczy sylaby , jest baba , mama i inne ))
super lupy ))
ale jestem slodziutka ))
jak brzuszek juz lepiej ?
siuski wazna sprawa
dobrze , ze maly sie przelamal moze juz nie bedzie mial blokady wiecej ?
&&&&&&&&&&&&&&& ))
no to samo u nas
mi niby nie przeszkadza cycowanie , w nocy tez na chwile sie budze podam cyca i spie dalej , maly sam sie odlacza hehe
ale jednak nie powiem dobrze by bylo juz przesypiac cale nocki ...
najgorzej mam rano , bo ja spioch jestem i nerwa niekiedy mam hehe
jejku jaka ona malusia !!! nie moge uwierzyc , ze Nat byl taki sam
mieli tyle samo cm czyli 50 i wagowo podobnie , mala ma z 200 g mniej
a jak ja na rece wizielam to kurcze jakbym piorko trzymala , nie no ja to nie wierze , ze moj klocek taki malusi byl
az mi sie zachcialo 2 hehe , czekam az maly troszke podrosnie i dzialamy )))
Nat tak sie rozgadal od dwoch dni , ze ciagle lazi i nawija fajnie juz laczy sylaby , jest baba , mama i inne ))
Karola patrz)): w H&M: dla małej tunika a'la jeans za 20zł, bluzeczka z króliczkiem za 10zł, bluza dla Daniela za 30zł)) i druga fotka Reserved : moja koszulo-tunika jasnobłękitna, bluzeczka dla Mai za 10zł i bluzka dla Daniela za 15zł))
Zobacz załącznik 475834Zobacz załącznik 475839
super lupy ))
ale jestem slodziutka ))
jak brzuszek juz lepiej ?
Hej Kochane ))
U nas już widać pierwsze sukcesy....Wczoraj do południa Igorek pięknie robił siusiu do kibelka, a popołudniu czar prysnął zawziął się i koniec kibelka.....myślałam, ze to ze zmęczenia, bo nie spał w południe, dałam spokój....ale dzisiaj rano to samo, uciekał mi z kibelka chociaż już sikał po nogach, odpuściłam raz, ale drugiego już nie, siłą go przytrzymałam na kibelku, myślałam, ze mi oczy wydłubie, ale miałam dość mopa za cały tydzień I jak tylko się wysiusiał, daliśmy sobie buziaka, poprzytulaliśmy się i już jest DOBRZE ))) Znowu chodzimy siusiać na kibelek i nawet tatusia wzięliśmy za rękę do WC :-)
Uff....mam nadzieję, że będzie już dobrze.....
Przepraszam, że tak o tych siuśkach Ściskam mocno wszytskie koleżanki )))))))
siuski wazna sprawa
dobrze , ze maly sie przelamal moze juz nie bedzie mial blokady wiecej ?
&&&&&&&&&&&&&&& ))
Asionku no u nas cyc strasznie często w nocy - co do butli to lipa - czasem skapnie troszkę soczku jabłkowego (chyba przypadkowo bardziej), ale MM nie przechodzi....hm...raz mam cierpliwość do tego cycowania, ale są takie dni, że..... hm
no to samo u nas
mi niby nie przeszkadza cycowanie , w nocy tez na chwile sie budze podam cyca i spie dalej , maly sam sie odlacza hehe
ale jednak nie powiem dobrze by bylo juz przesypiac cale nocki ...
najgorzej mam rano , bo ja spioch jestem i nerwa niekiedy mam hehe