reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej Sol to ty lepiej powiedz co u Ciebie słychać???jak dziewczynki, Karoli lepiej po zabiegu???

a na forum spokój...Zizi, Palemka, Pok w ciąży ale to chyba wiesz, prawda???
no i ten rok obfituje w imprezy roczniakowe;)))
a ja się przeprowadzam z rodzinką bo mąż zmienia pracę, do sierpnia do Śremu (wielkopolskie)

Karola patrz;))): w H&M: dla małej tunika a'la jeans za 20zł, bluzeczka z króliczkiem za 10zł, bluza dla Daniela za 30zł;))) i druga fotka Reserved : moja koszulo-tunika jasnobłękitna, bluzeczka dla Mai za 10zł i bluzka dla Daniela za 15zł;)))

Zobacz załącznik 475834Zobacz załącznik 475839

Hej Kochane :)))
U nas już widać pierwsze sukcesy....Wczoraj do południa Igorek pięknie robił siusiu do kibelka, a popołudniu czar prysnął :eek: zawziął się i koniec kibelka.....myślałam, ze to ze zmęczenia, bo nie spał w południe, dałam spokój....ale dzisiaj rano to samo, uciekał mi z kibelka chociaż już sikał po nogach, odpuściłam raz, ale drugiego już nie, siłą go przytrzymałam na kibelku, myślałam, ze mi oczy wydłubie, ale miałam dość mopa za cały tydzień :confused: I jak tylko się wysiusiał, daliśmy sobie buziaka, poprzytulaliśmy się i już jest DOBRZE :)))) Znowu chodzimy siusiać na kibelek :-p i nawet tatusia wzięliśmy za rękę do WC :-)
Uff....mam nadzieję, że będzie już dobrze.....

Przepraszam, że tak o tych siuśkach :sorry2: Ściskam mocno wszytskie koleżanki :)))
KUOTY całuję mocno i myślę ło nich dniami i nocami :))

RURECZKO!!! Zuzinek prześliczny :-) taki maluni, kochany. Wycałuj Calineczkę w pięteczkę :*:*:*
A buciki mi takie znalazłaś, że mucha nie siada hehe :-):-):-))))))

Rureczko słodkości!!!!!!!! Ależ pociecha rośnie!!!!!!!!!! A jak śpi???

Paulinko o kurcze ale łupy!!!!!!!! :szok::szok: Za rzadko chodzę po sklepach! SUPER!!!!!! A zdjęcie ciasta dorwałam mniam mniam mniam!

Asionku no u nas cyc strasznie często w nocy - co do butli to lipa - czasem skapnie troszkę soczku jabłkowego (chyba przypadkowo bardziej), ale MM nie przechodzi....hm...raz mam cierpliwość do tego cycowania, ale są takie dni, że..... hmmmmmmmm...........

Made :*:*:* - no i gratuluję sukcesów!!!!!

Rureczko to co Zuzia porabia jak się budzi w nocy? Szybko idzie spać dalej czy żądna spacerów?

reklama
Lilu w nocy to konieczna jest nasza uwaga, duuuuuuuużo uwagi, noszenia, bujania, czasem i po 2 godziny:szok: w dzień jest równie zabawnie:-D:baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry