reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda czyli z K. w dalszym ciągu się nie poprawiło? Dalej zero zainteresowania? Składałaś już pozew o alimenty?

Made przykro mi, że się do lekarza nie udało... nie ma co, służbę zdrowia mamy wspaniałą :eek: niedawno mój teść chciał się zarejestrować do okulisty. Pierwsze wolne miejsce na nfz za pół roku:szok:

reklama
Rureczko tak złożyłam czekam dalej na termin rozprawy . Pisze smsy co u mnie słychać . A i czy wyjde na dwor z małym bo chciała by go zobaczyc . A co to obrazek do oglądania . ?

A słychajcie pewną akcje ;-) .

w sobote wybrałam się z D i Rafałkiem na spcer. D , wiózł wozek a ja szłam obok doszlismy do spteki to ja wchodziła ma schodka do srodka i wyobrazcie sobie ze na przeciwko szedł w nasza strone pijany K ... ja byłam w srodku . K weszedł do srodka z pytaniem do mnie : " WYJE*bac mu teraz czy za chwile " ? . I wyszedł . i ja zaraz tez wyszłam za nim i stanęłam kolo wozka a on do mnie : " zniszcze Cie i Ciebie tez D . . To ja sobie sięgnełam do torebki bo chciałam telefon wyciągnąc to K . sie wystraszył i poszedł . I pytam D. co Ci K. gadał jak do ciebie podeszedł . To D do mnie ze K się z nim przywitał normalnie mu ręke podał i spytał D. " czy fajnie mu sie wózek wiezie " to D . mu odpowiedział " ze bardzo dobrze " ;-)

A wczoraj byłam z D . i jego rodzicami w kinie na Kac Wawa suuuper film ;-):-):-) polecam ;-)

JOS A jakie gadżety?? :szok: NO JAKIE??? :szok: Toć tylko te trzy bramki dla psa i teraz poluję na bramko-kojec:sorry:

Jos jak doczytałam o tym jak Ci ludzi kupili Wam z przed nosa dom, to dopiero dotarło do mnie jaka to musi być walka i trudność w znalezieniu takiego domu, bo o kwotach za te domy juz nie wspomnę... :baffled: jak paczkę gum, kupili, dobre określenie :eek:

Kocurku gdyby nie moje bystre oko w lumpeksach, to miałabym identyczny stan zakupów na dzień dzisiejszy jak Ty :sorry: :tak: w kwestii liczb oczywiście :-p

musiałam ;-) zdj z przed chwilki ;-)

P060312_16.25_[01].jpg
a to ja :p
P290112_15.38.jpg

Wróciłam z kawki z kolezanką, nakarmiłam i położyłam Mię. Czekam teraz na M. i będzie małe świętowanko z okazji zdanego egzaminu, a w sobotę będzie już większe świętowanko! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Nie wiem, co u Was, bo internet mi do tego nawala... :baffled:

reklama
Dostałam paczuszkę, w sumie kuot dostał:)))
Spanie montowane na kaloryfer, ogromniasteeee!!!! W zoologicznym cena x2 a mniejsze o 1/3.

Łaaaaaaaaaaa dzwonili z ofertą pracy, musiałabym jechać 17-stego do Gorzowa na rozmowę kwalifikacyjną....
Menager restauracji/kawiarni...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry