reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry Dziewczęta :-)

LIL! Trafiłaś z tym utworem prosto w moje serce :*
Kocham go.....kocham..........kocham..................:-D

reklama
dzień doberek ;-) od 6.30 nie śpimy :-D

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia , JUst i reszta wspaniałych pozdrawiam i przysyłam WIeLKI BUZIAK DLA KAZDEJ OSOBNO ! ; *

dzien dobry
Lil a ty co taka rozspiewana od rana?:-)
made, mloda, monia witajcie kobitki:-)
buziaczki dla wszystkich na dobry poczatek dnia

Witam się wtorkowo!

Nadal żyję i mam się tak sobie... :eek: Dziś umówiłam się z koleżanką na kawę, więc muszę się teraz postawić na nogi i za 2 h zmykamy z Mią.

Do tego chyba wprowadzenie gruszki nie poszło tak super, bo wczoraj na wieczór był taki płacz typowo brzuszkowy, ze szok, myślałam, ze mi serce pęknie! I do tego tylko jedna kupa dość wcześnie wczoraj, i to taka grudkowo-śluzowa niemal!!! :szok::eek::baffled: A dotąd Mia robiła 2-3 dziennie bez żadnego stęknięcia! Może jeszcze za wcześnie. Zaczekam z wprowadzaniem czegokolwiek jeszcze kilka tygodni, a potem zobaczę, może zacznę od kaszki Sinlac... :zawstydzona/y:

Wybaczcie, ze tak o sobie, ale jakoś wena uciekła...
Miłego wtorku wszystkim!

Good girl :tak::tak::tak::tak::tak:

Wioluś to chyba skutek uboczny częstego budzenia w nocy........:-p

Mary poczekaj faktycznie jeszcze-Mia ma widać wrażliwy brzusio......

Made
a jak nocka u Was? Doczytałaś, że ja chyba muszę zrezygnować z mleczka? Dziwna wysypka u nas...

lil to reakcja bardzo fajna w takim razie:-)bo ja bym chodzila i warczala

made a brzuch nadal twardy, od wczoraj nie odpuszcza (odpuscil wieczorem na jakies 30 min), nie boli , tylko czuje taki dziwny dyskomfort

mary ja bym chyba wstrzymala sie jeszcze z podawaniem nowego jedzonka.ja zaczelam IWEpodawac jak miala 4,5 m-ca a i tak bez problemow brzuszkowych sie nie obylo

Mary - koleżanki już wszystko napisały :tak: musicie jeszcze troszkę poczekać :))

Liluś - u nas fatalnie....pobudki częste i bardzo częste....już sama nie wiem,
stawiam chyba na te ząbki :baffled: bo wcześniej aż tak źle to nie było.....
Po Twoim poście widzę, że mleko to jednak nie jest rozwiązanie. Jedyne co możemy,
to jakoś to przetrwać :eek:

reklama
Made specialnie dla ciebie ;*

P050212_15.05.jpgP020312_09.58.jpgP020312_10.12.jpgP020312_14.22.jpgP240212_19.20.jpgP290212_13.20_[01].jpgP290212_13.24_[01].jpgP150212_18.13.jpgP180112_13.22.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry