reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry Dziewczęta :-)

LIL! Trafiłaś z tym utworem prosto w moje serce :*
Kocham go.....kocham..........kocham..................:-D

reklama
dzień doberek ;-) od 6.30 nie śpimy :-D

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia , JUst i reszta wspaniałych pozdrawiam i przysyłam WIeLKI BUZIAK DLA KAZDEJ OSOBNO ! ; *

dzien dobry
Lil a ty co taka rozspiewana od rana?:-)
made, mloda, monia witajcie kobitki:-)
buziaczki dla wszystkich na dobry poczatek dnia

Witam się wtorkowo!

Nadal żyję i mam się tak sobie... :eek: Dziś umówiłam się z koleżanką na kawę, więc muszę się teraz postawić na nogi i za 2 h zmykamy z Mią.

Do tego chyba wprowadzenie gruszki nie poszło tak super, bo wczoraj na wieczór był taki płacz typowo brzuszkowy, ze szok, myślałam, ze mi serce pęknie! I do tego tylko jedna kupa dość wcześnie wczoraj, i to taka grudkowo-śluzowa niemal!!! :szok::eek::baffled: A dotąd Mia robiła 2-3 dziennie bez żadnego stęknięcia! Może jeszcze za wcześnie. Zaczekam z wprowadzaniem czegokolwiek jeszcze kilka tygodni, a potem zobaczę, może zacznę od kaszki Sinlac... :zawstydzona/y:

Wybaczcie, ze tak o sobie, ale jakoś wena uciekła...
Miłego wtorku wszystkim!

Good girl :tak::tak::tak::tak::tak:

Wioluś to chyba skutek uboczny częstego budzenia w nocy........:-p

Mary poczekaj faktycznie jeszcze-Mia ma widać wrażliwy brzusio......

Made
a jak nocka u Was? Doczytałaś, że ja chyba muszę zrezygnować z mleczka? Dziwna wysypka u nas...

lil to reakcja bardzo fajna w takim razie:-)bo ja bym chodzila i warczala

made a brzuch nadal twardy, od wczoraj nie odpuszcza (odpuscil wieczorem na jakies 30 min), nie boli , tylko czuje taki dziwny dyskomfort

mary ja bym chyba wstrzymala sie jeszcze z podawaniem nowego jedzonka.ja zaczelam IWEpodawac jak miala 4,5 m-ca a i tak bez problemow brzuszkowych sie nie obylo

Mary - koleżanki już wszystko napisały :tak: musicie jeszcze troszkę poczekać :))

Liluś - u nas fatalnie....pobudki częste i bardzo częste....już sama nie wiem,
stawiam chyba na te ząbki :baffled: bo wcześniej aż tak źle to nie było.....
Po Twoim poście widzę, że mleko to jednak nie jest rozwiązanie. Jedyne co możemy,
to jakoś to przetrwać :eek:

reklama
Made specialnie dla ciebie ;*

P050212_15.05.jpgP020312_09.58.jpgP020312_10.12.jpgP020312_14.22.jpgP240212_19.20.jpgP290212_13.20_[01].jpgP290212_13.24_[01].jpgP150212_18.13.jpgP180112_13.22.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry