reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made dziękuje, całkiem znośnie :) Kolacji nie jadłam to i brzuch w nocy nie bolał... a jak u Was?

helol :)

widze ze co niekotrzy na mnie czekali :)))) BUZIAK :**************

a ja wrocilam do domu i jakos mnie wcielo faktycznie :) probuje wrocic do^przedszkolnej organizacji, codziennie mysle nad wsyztskimi porzadkami ktore chce zrobic i jakos zaczac nie moge :) a ile czasu mi schodzi na to myslenie i planowanie :)
poz atym nie bylo mnie 2 tyg wiec obdzwaniam kolezanki, wczoraj bylam z kolezanka u innej kolezanki ktora 3 tyg temu urodizla coreczke
o i tak czas leci :) meczace zycie kury domowej ;)

poz atym zaczynam sie wewnetrzenie niecierpliwisc i irytowac bo od kilku dni nie ma zadnej fajnej internetowej wyprzedazy ;) czuje niedosyt :)
chcialam isc do mojego przyszkolnegoo sklepiku dzis o 10, pierwsze otwarcie po feriach = LUPY LUPY LUPY !!!!!!!!!! :) ale pada deszcz! jak mnie trafi to pojde z filutekiem pod kapa nawet w ulewe
zmokne ale wroce z siatami, a co tam! ;)

ide po 2gie ricoré :)

just : remis sliczny, uwielbiam to foto z ksiazka :) ciekawksie madre stowrzenie, takie lubie :))))))))))))))))) :****

mloda : ciesze sie ze jestes szczesliwa

mary : odp na fb :)

filutek sie ekscytuje we wozku, normalnie szok, zaraz sie poderwie i jak samolot straci kontakt z ziemia ;)

asionek : jak maly ???? co u was ciekawqego? ty widze tak jak ja, jak maz w domu to czasu 3 razy mniej zamiast wiecej ;)

Jestem... mała mi wyrwała i wyciumkała ostatniego herbatnika do kawy :dry::-p
Może zaraz mi się uda pobyć z Wami... :sorry:

rureczka - u nas kiepsko....noce nieprzespane, dni wyjąco niepokojące :eek:
Nic mojemu dziecku nie pasuje....zrobić też nic nie mogę.
Wypatruję wiosny....mam nadzieję, że jak zaczniemy regularnie wychodzić,
to moje dziecko się uspokoi :)

jos - heloł :-))) Widziałąm w TV, że przyatakował Was śnieg :)))

Kocurku - czy Ola też Ci tak daje popalić? :eek:

Wstałam :))))
Dzień dobry? Szybka kawka i do lekarza z małą...

Najgorsze jest to, że nie czuję się wyspana...:szok:

Dziękuję Wam za rady, macie rację! Czekam z rozszerzaniem diety Mii do skończonego 4. m-ca! :tak:

A w ogóle chciałam się pochwalić, ze właśnie dostałam wyniki mojego egzaminu ustnego, za którego trzymałyście kciuki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
ZDAŁAM!!!
:-):rofl2::happy::-D:tak:;-):wink::wink::yes::yes:;-):tak::-D:happy::rofl2::-)

MADE daje daje popalić... głównie w nocy i pod wieczór :sorry: teraz mamy dodatkową atrakcję - budzenie się i TRWANIE w stanie przebudzenia w środku nocy :eek: godzinę - dwie :eek: eee..yyyy...???
Właśnie przed chwilą dałam jej nurofen, bo marudziła "a buuu... a buu... a buu.." :sorry: a wieczorem już daję codziennie, bo mamy regularny kikugodzinny płacz bez nurofenu... eehhh - no byle do tej wiosny :tak:

Cieszy mnie natomiast, że ładnie je - kleik ryżowy, kaszka manna, jabłko surowe całe ciumka, ziemniaczki gotowane, słoiczki owocowe wszelakie, pieczywo sonko :eek:, nawet moje herbatniki :baffled::-p:-p No i bawi się w gondoli, która zdjęta na sofie położona :tak: i siedzi w foteliku samochodowym i jeździ sobie i PACZY sobie co mama robi :-)

SOL kuotki są :-):-) wyjęłam rano ze skrzynki - DZIĘKUJĘ i nie oddam..!! :-D

MLODA M - ślicznego masz syneczka :tak::-):tak::-):tak::-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry