reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made dziękuje, całkiem znośnie :) Kolacji nie jadłam to i brzuch w nocy nie bolał... a jak u Was?

helol :)

widze ze co niekotrzy na mnie czekali :)))) BUZIAK :**************

a ja wrocilam do domu i jakos mnie wcielo faktycznie :) probuje wrocic do^przedszkolnej organizacji, codziennie mysle nad wsyztskimi porzadkami ktore chce zrobic i jakos zaczac nie moge :) a ile czasu mi schodzi na to myslenie i planowanie :)
poz atym nie bylo mnie 2 tyg wiec obdzwaniam kolezanki, wczoraj bylam z kolezanka u innej kolezanki ktora 3 tyg temu urodizla coreczke
o i tak czas leci :) meczace zycie kury domowej ;)

poz atym zaczynam sie wewnetrzenie niecierpliwisc i irytowac bo od kilku dni nie ma zadnej fajnej internetowej wyprzedazy ;) czuje niedosyt :)
chcialam isc do mojego przyszkolnegoo sklepiku dzis o 10, pierwsze otwarcie po feriach = LUPY LUPY LUPY !!!!!!!!!! :) ale pada deszcz! jak mnie trafi to pojde z filutekiem pod kapa nawet w ulewe
zmokne ale wroce z siatami, a co tam! ;)

ide po 2gie ricoré :)

just : remis sliczny, uwielbiam to foto z ksiazka :) ciekawksie madre stowrzenie, takie lubie :))))))))))))))))) :****

mloda : ciesze sie ze jestes szczesliwa

mary : odp na fb :)

filutek sie ekscytuje we wozku, normalnie szok, zaraz sie poderwie i jak samolot straci kontakt z ziemia ;)

asionek : jak maly ???? co u was ciekawqego? ty widze tak jak ja, jak maz w domu to czasu 3 razy mniej zamiast wiecej ;)

Jestem... mała mi wyrwała i wyciumkała ostatniego herbatnika do kawy :dry::-p
Może zaraz mi się uda pobyć z Wami... :sorry:

rureczka - u nas kiepsko....noce nieprzespane, dni wyjąco niepokojące :eek:
Nic mojemu dziecku nie pasuje....zrobić też nic nie mogę.
Wypatruję wiosny....mam nadzieję, że jak zaczniemy regularnie wychodzić,
to moje dziecko się uspokoi :)

jos - heloł :-))) Widziałąm w TV, że przyatakował Was śnieg :)))

Kocurku - czy Ola też Ci tak daje popalić? :eek:

Wstałam :))))
Dzień dobry? Szybka kawka i do lekarza z małą...

Najgorsze jest to, że nie czuję się wyspana...:szok:

Dziękuję Wam za rady, macie rację! Czekam z rozszerzaniem diety Mii do skończonego 4. m-ca! :tak:

A w ogóle chciałam się pochwalić, ze właśnie dostałam wyniki mojego egzaminu ustnego, za którego trzymałyście kciuki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
ZDAŁAM!!!
:-):rofl2::happy::-D:tak:;-):wink::wink::yes::yes:;-):tak::-D:happy::rofl2::-)

MADE daje daje popalić... głównie w nocy i pod wieczór :sorry: teraz mamy dodatkową atrakcję - budzenie się i TRWANIE w stanie przebudzenia w środku nocy :eek: godzinę - dwie :eek: eee..yyyy...???
Właśnie przed chwilą dałam jej nurofen, bo marudziła "a buuu... a buu... a buu.." :sorry: a wieczorem już daję codziennie, bo mamy regularny kikugodzinny płacz bez nurofenu... eehhh - no byle do tej wiosny :tak:

Cieszy mnie natomiast, że ładnie je - kleik ryżowy, kaszka manna, jabłko surowe całe ciumka, ziemniaczki gotowane, słoiczki owocowe wszelakie, pieczywo sonko :eek:, nawet moje herbatniki :baffled::-p:-p No i bawi się w gondoli, która zdjęta na sofie położona :tak: i siedzi w foteliku samochodowym i jeździ sobie i PACZY sobie co mama robi :-)

SOL kuotki są :-):-) wyjęłam rano ze skrzynki - DZIĘKUJĘ i nie oddam..!! :-D

MLODA M - ślicznego masz syneczka :tak::-):tak::-):tak::-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry