reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Najmocniej przepraszam za nagłe zniknięcie :))

SOL jeszcze nie, ale ja z tych cierpliwych chyba ;))) nie martw się! I nie mam zamiaru odsyłać kuotków :)))

:* :* :* :* :* :* :* :* :* na razie znikam..... zębole...... ehhh

reklama
Kocurku - oby zębole szybko przestały dokuczać :tak: To ja czekam na reakcję :tak:

Paula - w nocy zrobię sowę bo póki co dziewczyny moje szaleją jak nie wiem co i nie mam jak nożyczek do rąk wziąć a jak wezmę to od razu Emi chce na ręce i muszę odkładać na później :sorry:

A ja się poskarżę wam - Emi na kolację dostała dużą parówkę cielęcą, przegryzła ją Monte a potem zobaczyła że mam dwie kanapki... Dostałam jedną, drugą sobie przywłaszczyła po usunięciu skórki :cool: Sęp!!!

Sol to dobrze, że je ładnie:)))
Idę spać, nie wiem co mi jest, wstałam przed 9, spałam po południu 2h, a teraz padam.

hej :)
jakos czasu mi ostatnio brak ... moj w domu jest i zamiast wiecej czasu to mam mniej hehe
do tego spotkania ze znajomymi i jakos sie ogarnac nie moge :)))

A ja się poskarżę wam - Emi na kolację dostała dużą parówkę cielęcą, przegryzła ją Monte a potem zobaczyła że mam dwie kanapki... Dostałam jedną, drugą sobie przywłaszczyła po usunięciu skórki :cool: Sęp!!!

najwazniejsze , ze apetyt dopisuje :)

carolina bede bede sie pokazywac teraz caly czas ;-) .
brakowało mi was . :*

i dobrze :)))

kurcze gdzie reszta cytatow :szok:
no nic juz wracac nie bede znowu do poczatku ...

a wlasnie gdzie nasza Jos sie podziala ??????????? wrocila do domu i wsiakla czy jak ?? :)))

Ooh girl ooh girl...

Dziś z innej strony uderzę, nie będę płakać, bo....

No, woman, no cry;
No, woman, no cry.
'Ere, little darlin', don't shed no tears:
No, woman, no cry.

Klimatycznie mi się na duszy zrobiło...bardzo lubię tę płytę Marleya, więc mogę jeszcze troszkę poczekać :-p Ale maks do 10 poproszę :-p Bo potem idę w kierunku poczty :-p

A w ogóle to chyba muszę jednak odstawić mleczko małej - dostała wysypki na twarzy - i nie wiem od czego. Poza tym w nocy budzi się masakrycznie często - nawet po mleczku z kaszką. Więc dziś nie dam MM na noc i zobaczymy co dalej...Mała raczej nie budzi się z głodu - bo jak z głodu to tylko tak się rusza i wiem, że muszę nakarmić - a ostatnio marudzi przy budzeniu, więc może ząbki? Albo brzuszek po tym mleczku? I już od 5 nie śpimy znowu....:baffled:

Asionku
my się tak rzadko ostatnio spotykamy :-) Co tam ciekawego na październiku się dzieje? Już dłuuuugo nie zaglądałam......A pogoda jaka u Was? Lato już? :-p

Jos - no właśnie gdzie się podziewasz????

reklama
CześćLil. Szkoda że nie mam jak pooglądac w pracy...
Ja też dziś o 5 wstałam więc witam w klubie:) I nocka tez jakaś taka.... dziwna... młoda się ciągle wierciła i wydawała odgłosy jakieś takie dziwne... a ja nasłuchiwałam co się dzieje... ehhh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry