reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dizi sektörüde teknolojiye paralel olarak gelişmektedir. Bunun en güzel örneği, internet üzerinden online dizi izlemenin artık daha kolay hale gelmesidir. Diziseverler, dizi izlemek için birçok online dizi sitesinden birisini seçebilirler.

İnternet üzerinden online dizi izlemek için binlerce site bulunmaktadır. Bu sitelerden birisini <a href="http://www.dizidepo.org" title="online dizi">online dizi</a> izlemek için tercih edebilirsiniz. Dizi izleyenlerin değişmez adresi olan dizi sitelerinde çeşitli dizileri bulmak mümkündür.

İnternet üzerinden dizi izlemek günümüzün popüler aktiveteleri arasında yer alıyor. Bu dizi izleyen kitle her yaştan insanı içerisinde barındırıyor. Dizi izlemeyi seven bu büyük kitle için bir çok tarzda online dizi bulunmakta. Bu diziler arasında en popüler olanları şüphesiz ki aksiyon dizileri. Aksiyon dizileri dizi izleyenlerin en çok rağbet ettiği dizi kategorileri arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

:baffled::baffled::baffled: Kawusi poproszę na prędce, co by się oko nie zamknęło, chociaż powinno... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jak te zęby wyjdą, to będzie niczym z tą babą... Baba z wozu, koniom lżej :eek: chyba trochę odpuści???

Jos Kochana wracaj do nas :* ;-) wiesz, że w koopie raźniej :-p i ucałuj tego mojego Filucika, no i Pupinkę Leopoldynkę, jeśli da sobie ukraść buziaka! :tak:

Lilu widzę, zbierasz enegrię muzyczną :laugh2: ja bym tak chciała zapuścić sobie głośno mjuzik i ciało w rymt muzyki rozprostować, ale jak??? Jak mam to zrobić, skoro Remi śpi, dziadek dostałby zawału, toć to żałoba, btw nawet narodowa i post!!! :eek::no::wściekła/y: życia człowiek normalnego nie zazna, bo z każdej strony CIACH! i po zawodach.. :angry: a co do mleczka, to u nas podobna sprawa... były na drugi dzień jakieś wysypki, więc to może być skaza białkowa w lżejszej postaci :sorry:

Wiola Kobieto odpocznij, posadź delikatnie swoją pupę na krzesełku, zaraz podam Pani herbatkę ;-):tak: Malinowa, a może zwykła Saga rodzinna, ale z domowymi malinkami? a może ziólka?? ;-)

Made Słońce, mówisz pobudek bez liku i nie wstajesz na siku :sorry: eee chyba od nadmiaru czegoś tam, tylko nie wiem czego, czuję takie rymy, nawet wymyśliłam rymowankę na Remka :-D tu cytuję:"Nie będziesz jadł mleka, nie będziesz miał siły, nie będziesz pił wody, nie będziesz miał siły, nie będziesz robił koopy, to zajrzę Ci do poopy" :sorry::zawstydzona/y::-D

Kocurek Robaczku.. Ti ti ti Oleńka... <ciocia pogroziła paluchem> mamusinego i ostatniego, tak bezceremonialnie cyciumkać??? :sorry:

Rurka ot złoty środek, na noc przespaną, o chlebie i wodzie! :-D;-)

Mary poczekaj jeszcze troszkę z czymś nowym, tak jak napisałaś, powolutku i Mia się przekona jakie to smakowitości czekają ją na tym świecie oprócz mleka :tak:

<zgrzyt, zgrzyt> :baffled: To Ci dopiero starczość do głowy się z tego nie wyspania wkrada... A szlag by Cię cholero...:szok: :-p:rofl2::-D

Mary - BRAWO!!! :-):-):-)

Kocurek - ja już powoli wysiadam....wczoraj też podałam Nurofen.

rureczka - no mogą to być ząbki, mogą :tak:

10 minut mi pospał robaczek :baffled: "a buu... a bu... a buuuu..." rączki w buzi, z wyrzutem na mamę PACZY :baffled::baffled:

Bogusiu - niech ktoś zatrzyma wreszcie Świat........ja wysiadam :eek::-):-)))))
A podobno nie posiadasz zdolności.....tworzenia hehe :-D Kochana! Tego rymu:
"nie będziesz robił koopy, zajrzę ci do poopy" nie powstydziłby się sam Tuwim :-):-):-))))))
hahahhaaaaa

Witam się :-)

mary - ja Karoli i Emilce wprowadzałam jak miały 3-3,5 miesiąca ale zaczynałam od jabłuszek bo gruszka jest cięższa. Potem wszedł bananek, jabłuszko z banankiem, marchewka którą pluły obie, jabłuszko z dynią, jarzynowa i powoli dalej. Zaczynałyśmy od jednej małej łyżeczki na dzień, drugiego dnia dwie łyżeczki, trzeciego trzy a po tygodniu już jadła pół słoiczka. Po tygodniu przed "starym słoiczkiem" łyżeczka nowego i powoli zmieniamy proporcje "starego" na rzecz nowego smaku. Cały proces poszedł gładko i jedynie przy Karoli był problem z jagodami ale po ich eliminacji nie było problemu :tak: Albo to od zębów - to akurat ten wiek kiedy zaczynają dokuczać :tak:
Właśnie dojrzałam - gruszki w polsce są po 6 miesiącu
Produkty wg kategorii | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

GRATKI ZDANIA EGZAMINU :tak:

młoda - młodszy boski :-d

Kocurku - to daj jej może coś na te zębole. No to się cieszę ;-)

A mi Emi usnęła o 23 i spała ładnie w swoim łóżku ale ja... wierciłam się jak głupia nasłu****ąc jej. A o 2:30 się rozbudziło dziecko bo ją brzuszek zabolał, wzięłam ja na ręce bo już był płacz i zamiast po pruknięciu ją odłożyć to ją zabrałam do siebie - chyba mi smutno bez niej było w wyrku. Wyrko 160x200 dla jednej osoby to stanowczo za dużo. :-p Ehh ale ze mnie konsekwentna matka :laugh2: Ma jeszcze czas się nauczyć. Wstały obie o 9, śniadanie zjadły i ... Emi poszła spać w foteliku. Najwyraźniej męczyły ją bączki w nocy bardziej niż wyglądało.
Chyba też się drzymnę bo zombi jestem :sorry:

Bogusiu - niech ktoś zatrzyma wreszcie Świat........ja wysiadam :eek::-):-)))))
A podobno nie posiadasz zdolności.....tworzenia hehe :-D Kochana! Tego rymu:
"nie będziesz robił koopy, zajrzę ci do poopy" nie powstydziłby się sam Tuwim :-):-):-))))))
hahahhaaaaa
Kochana, to Ty tak bez sensu nie wysiadaj, tylko kieruj się na wschód :-D jedzie pociąg z daleka, byle do Omży :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry