reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Najmocniej przepraszam za nagłe zniknięcie :))

SOL jeszcze nie, ale ja z tych cierpliwych chyba ;))) nie martw się! I nie mam zamiaru odsyłać kuotków :)))

:* :* :* :* :* :* :* :* :* na razie znikam..... zębole...... ehhh

reklama
Kocurku - oby zębole szybko przestały dokuczać :tak: To ja czekam na reakcję :tak:

Paula - w nocy zrobię sowę bo póki co dziewczyny moje szaleją jak nie wiem co i nie mam jak nożyczek do rąk wziąć a jak wezmę to od razu Emi chce na ręce i muszę odkładać na później :sorry:

A ja się poskarżę wam - Emi na kolację dostała dużą parówkę cielęcą, przegryzła ją Monte a potem zobaczyła że mam dwie kanapki... Dostałam jedną, drugą sobie przywłaszczyła po usunięciu skórki :cool: Sęp!!!

Sol to dobrze, że je ładnie:)))
Idę spać, nie wiem co mi jest, wstałam przed 9, spałam po południu 2h, a teraz padam.

hej :)
jakos czasu mi ostatnio brak ... moj w domu jest i zamiast wiecej czasu to mam mniej hehe
do tego spotkania ze znajomymi i jakos sie ogarnac nie moge :)))

A ja się poskarżę wam - Emi na kolację dostała dużą parówkę cielęcą, przegryzła ją Monte a potem zobaczyła że mam dwie kanapki... Dostałam jedną, drugą sobie przywłaszczyła po usunięciu skórki :cool: Sęp!!!

najwazniejsze , ze apetyt dopisuje :)

carolina bede bede sie pokazywac teraz caly czas ;-) .
brakowało mi was . :*

i dobrze :)))

kurcze gdzie reszta cytatow :szok:
no nic juz wracac nie bede znowu do poczatku ...

a wlasnie gdzie nasza Jos sie podziala ??????????? wrocila do domu i wsiakla czy jak ?? :)))

Ooh girl ooh girl...

Dziś z innej strony uderzę, nie będę płakać, bo....

No, woman, no cry;
No, woman, no cry.
'Ere, little darlin', don't shed no tears:
No, woman, no cry.

Klimatycznie mi się na duszy zrobiło...bardzo lubię tę płytę Marleya, więc mogę jeszcze troszkę poczekać :-p Ale maks do 10 poproszę :-p Bo potem idę w kierunku poczty :-p

A w ogóle to chyba muszę jednak odstawić mleczko małej - dostała wysypki na twarzy - i nie wiem od czego. Poza tym w nocy budzi się masakrycznie często - nawet po mleczku z kaszką. Więc dziś nie dam MM na noc i zobaczymy co dalej...Mała raczej nie budzi się z głodu - bo jak z głodu to tylko tak się rusza i wiem, że muszę nakarmić - a ostatnio marudzi przy budzeniu, więc może ząbki? Albo brzuszek po tym mleczku? I już od 5 nie śpimy znowu....:baffled:

Asionku
my się tak rzadko ostatnio spotykamy :-) Co tam ciekawego na październiku się dzieje? Już dłuuuugo nie zaglądałam......A pogoda jaka u Was? Lato już? :-p

Jos - no właśnie gdzie się podziewasz????

reklama
CześćLil. Szkoda że nie mam jak pooglądac w pracy...
Ja też dziś o 5 wstałam więc witam w klubie:) I nocka tez jakaś taka.... dziwna... młoda się ciągle wierciła i wydawała odgłosy jakieś takie dziwne... a ja nasłuchiwałam co się dzieje... ehhh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry