reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja wykroje do broszek robię więc nie piszę :-p

Emi mi się wścieka bo jest padnięta a nie chce spać :sorry:
A ja się nie pochwaliłam co mi mąż wczoraj powiedział. Rozmowa była na temat kasy jaka dostałam na urodziny że wszystko na życie poszło a ja prezentu sobie nie kupiłam. Po czym siadłam na allegro i zamówiłam sobie urządzonko "GoDuster" takie do kurzu - na co mój mąż: "Ty to pierdzielnieta jesteś - sam Ci prezent kupię!!!" Hmm... chyba naprawdę ze mną coś nie tak skoro na urodziny kupuję sobie miotełkę do kurzu :sorry::rofl2:

Zdrzemnęłam się z Mią ze 2 h i kurczę nadal mi głowa pęka... :eek: Oj, dziś to nic ze mnie nie będzie, wiec ulatniam się i będę z doskoku.

Bogusiu!!!!!!!
Remiś jest PRZEPIĘKNY! :-D:-D:-D)))) Bardzo dziękuję......
Zdjęcia obłędne
:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
Ucałuj tego słodziaka i uściskaj mocno :*

Bogusiu - czy ja bym mogła choć jedno takie zdjęcie prosić na maila ?:zawstydzona/y:

Położyłam się z Boryskiem i.....usnęłam :)) Mój Szanowny zadbał o to....
wziął się zajął Igorkiem, a my dopiero wstaliśmy :-) Ale byłam padnięta.....

reklama
Nie ma to jak mieć starszą siostrę psia mać - mieszka 50m ode mnie i robi mi wieeeeeeeeelką łaskę że zajrzy na 15 min żebym mogła wyjść na pocztę - a ja jej córką się przez 2 lata zajmowałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Boże - zabić to mało!!!!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry