reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hello!

Jejuuuuu, M. wrócił koło 10, z kwiatami dla mnie! :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: A potem zajął się Mią, a mi kazał iść się wyspać i niniejszym spałam od 11 do 14.30!!! :tak::tak::tak::blink::blink::blink::-):-):-);-);-);-):-D:-D:-D Jestem jak nowonarodzona! :-) A zaraz wpadnie do nas brat M. i będziemy grać w Scrabble! :-D:-D
Dodam, ze Mia spała super - od 18 do 7 bez żadnego płaczu... :tak::tak::blink::blink: Teraz przysypia u tatusia na klacie. :-D:-)

Miłego weekendu, babeczki moje!
Ściskam!

reklama
Pierunie jakie wy jesteście śliczne ! ! ! ;-);-)

Carola te nogi supeeer ;-) przepraszam za wyraz ale są zajebiste ! ! ;*

Jutro idziemy do D . taty na urodziny i wracamy wieczorem w niedziele
wink2.gif
. to bedzie pierwsza noc Rafała po za domem
wink2.gif
.

Pozew o alimenty złożony czekam na rozprawe . K . nie interesuje sie Rafałem wogole kasy tez nie daje .
Nie wiem czy wiecie ale k oprocz Rafała ma jeszcze półtorarocznego syna ! . dopiero niedawno sie dowiedziałam . Wypisuje do mnie co chwile z wyzwiskami i poniza mnie na kazdym kroku . Zmieniłam nr chociaz nie wiem czy dobrze zrobiłam . Nr w starym tel lezy w kącie. On tez ma nieaktywny . Dzisiaj był siostra K chrzestna Rafała i dała 200 zl
wink2.gif
.

a teraz troszke słodkości
wink2.gif

Zobacz załącznik 435784Zobacz załącznik 435785Zobacz załącznik 435786Zobacz załącznik 435787Zobacz załącznik 435788Zobacz załącznik 435789

Młoda Rafałek jest cudny:)
Życzę Ci powodzenia w nowym związku i ostrożności:)

Olivka :zawstydzona/y: śmiem przypuszczać, że jednak..........

Mary - ech te przyjemności od samego rana :))) Zdrówka życzę!

nikt za mna nie tesknil ale wrocilam znowu:-D
kurde przespalam licytcje plaszcza dla Iwy:sorry2:
a tak w ogole to wlaczylo mi sie ssanie na princesse orzechowa i nie moge jej sobie z glowy wybic , chyba jak Lukasz wroci to pojade do sklepu

Mary super niespodzianke ci maz zrobil, milego i spokojnego weekendu

reklama
Wiola ja dzisiaj pół worka piankowych misiów w mlecznej czekoladzie pochłonęłam:zawstydzona/y: tak mi później niedobrze było, że wstyd:zawstydzona/y: co ta pazerność ze mną robi:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry