reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Buziaczki kobietki :-)

PAULINKO calowy ;-) z moją ślepotą i denkami od butelek zamiast szkieł powinnam 30 cali szukać... heheh
Z roboty musiałam się urwać. Mój chłop nie dał rady. Czekam na bój z sąsiadami o miedzę.... coś im nie gra. Trzeba działkę dokładnie wyznaczyć
Jedno jest pewne- dobrze, że to ja tu jestem esesesese ;-)
"Właściwy organ" do tego przeznaczony też już jest.

eh, ale głodna jestem

reklama
Może mi ktoś powiedzieć jak usunąć zdjęcie? Bo męczę się z tym już dobre 30 minut :eek:

Made-mnie koleżanka wczoraj naumiała- u góry masz ustawienia-wejdź w nie, a potem po lewej stronie na dole w załączniki, potem wybierasz który załącznik, zaznaczasz a na dole usuwasz

Libby-ten kaliber 17-to dla naszej wygody-lepiej się będzie filny oglądać;), no i dla moich paczałków też-bo ja już + noszę, w tym wieku, a co będzie później???
a stary lapek kochany będzie służyć mężowi do tworzenia bazy danych do pracy inżynierskiej, no i trochę się już sypie...

reklama
Dziękuję :*
Udało się za pierwszym razem :-p:-):-D))))
Co ja bym bez Was zrobiła.....:zawstydzona/y:

Tak się zastanawiam, co z naszą Mary?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry