reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
przynajmniej Łukasz będzie miał co macać:-D swoją droga wczoraj na wizycie ginka o stosunkach w ciąży rozprawiała, że się baby żalą, że mężowie nie chcą seksu uprawiać... Łukasz się zgorszył i jak wyszliśmy to powiedział, że nie spodziewał się, że z ust mojego ginekologa będzie słuchał o "zwiędłych penisach" :-D:-D:-D

dobre:-)ja tam nie narzekam . raczej moj Lukasz moze marudzic bo mi sie ciagle niechce:zawstydzona/y:.
ale po ciazy i pologu sie odrobi:-p

tralalalalalala wszystko pięknie :-):-):-)
Nie potrzebowałam mych nadprzyrodzonych mocy używać- sąsiedzi z groźnymi minami, a ja z rozbrajającym uśmiechem. :-D:-D:-D:cool2:
Tylko ten żołąd burczał za głośno... :baffled:
Pomierzone, zdjęcia pstryknięte, paliki postawione i umówione na wieczorek zapoznawczy :tak::tak::-)

PAULINKO ja mam minusy. Musimy się komputerkami zamienić hehehe

MŁODA Rafałek jest przesłodziak!!

CAROLA ja to SE myślę, że Twoje nogi na opakowaniach rajstopek ktoś drukuje. Sukces handlowy murowany! :-)

MARY jak dobrze czytać takie posty :-) rodzinnie, sielsko... eh :tak::sorry2:

WIOLU jak mój kolega ma się dziś? Jak żąda słodkości, mamusia winna mu je dać. Nie miej wyrzutów. Na hormony nie zaradzisz akurat w tym przypadku

mloda : hej :) slodki rafalek :)

made : a czym to mialas sie podzielic z nami ??? sluchamy :)))))))))))

mary : super ze udalo sie wypoczac :))))

reklama
Libby ja rozumiem, żeby ona do mnie o tym, ale do faceta?:-D Jak Twój synek??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry