reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hello!

Jejuuuuu, M. wrócił koło 10, z kwiatami dla mnie! :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: A potem zajął się Mią, a mi kazał iść się wyspać i niniejszym spałam od 11 do 14.30!!! :tak::tak::tak::blink::blink::blink::-):-):-);-);-);-):-D:-D:-D Jestem jak nowonarodzona! :-) A zaraz wpadnie do nas brat M. i będziemy grać w Scrabble! :-D:-D
Dodam, ze Mia spała super - od 18 do 7 bez żadnego płaczu... :tak::tak::blink::blink: Teraz przysypia u tatusia na klacie. :-D:-)

Miłego weekendu, babeczki moje!
Ściskam!

reklama
Pierunie jakie wy jesteście śliczne ! ! ! ;-);-)

Carola te nogi supeeer ;-) przepraszam za wyraz ale są zajebiste ! ! ;*

Jutro idziemy do D . taty na urodziny i wracamy wieczorem w niedziele
wink2.gif
. to bedzie pierwsza noc Rafała po za domem
wink2.gif
.

Pozew o alimenty złożony czekam na rozprawe . K . nie interesuje sie Rafałem wogole kasy tez nie daje .
Nie wiem czy wiecie ale k oprocz Rafała ma jeszcze półtorarocznego syna ! . dopiero niedawno sie dowiedziałam . Wypisuje do mnie co chwile z wyzwiskami i poniza mnie na kazdym kroku . Zmieniłam nr chociaz nie wiem czy dobrze zrobiłam . Nr w starym tel lezy w kącie. On tez ma nieaktywny . Dzisiaj był siostra K chrzestna Rafała i dała 200 zl
wink2.gif
.

a teraz troszke słodkości
wink2.gif

Zobacz załącznik 435784Zobacz załącznik 435785Zobacz załącznik 435786Zobacz załącznik 435787Zobacz załącznik 435788Zobacz załącznik 435789

Młoda Rafałek jest cudny:)
Życzę Ci powodzenia w nowym związku i ostrożności:)

Olivka :zawstydzona/y: śmiem przypuszczać, że jednak..........

Mary - ech te przyjemności od samego rana :))) Zdrówka życzę!

nikt za mna nie tesknil ale wrocilam znowu:-D
kurde przespalam licytcje plaszcza dla Iwy:sorry2:
a tak w ogole to wlaczylo mi sie ssanie na princesse orzechowa i nie moge jej sobie z glowy wybic , chyba jak Lukasz wroci to pojade do sklepu

Mary super niespodzianke ci maz zrobil, milego i spokojnego weekendu

reklama
Wiola ja dzisiaj pół worka piankowych misiów w mlecznej czekoladzie pochłonęłam:zawstydzona/y: tak mi później niedobrze było, że wstyd:zawstydzona/y: co ta pazerność ze mną robi:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry