reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
u mnie było przed 8 -26'C :szok:

od dwóch dni nie byłam na POLU :rofl2: pora się ruszyć, tylko mama znów pojechała i nie mam z kim zostawić Remika, więc siedzimy dalej i musicie mnie kolejny dzień znosić :-p:-p:-p:-p

Wiolu - u nas aktualnie -26 :szok: i mam w związku z tym wyrzuty sumienia, gdyż wysłałam córkę do piekarni po świeże pieczywo :-(
Zrobię jej ciepłej herbatki z cytryną i omleta :) może mi wybaczy :sorry:

Po rozmowie z mężem i przeczytaniu praw ciężarnych, zdecydowaliśmy się teraz działać
icon_biggrin.gif
Trzeba podejść do tego trochę strategicznie bo inaczej nie będzie kasy na macierzyńskim..na razie umowa jako taka jest więc trzeba korzystać, nie wiadomo co będzie później. Tak jak pisałam jakiś czas temu 5 dnia miałam wg mikroskopu dni płodne...potem wyszło że 18,19,20 i 21 również...licząc z kalkulatorem przy cyklach 23 dniowych (choć mam między między 21 a 28) dni płodne przypadają na ok 20 stycznia i w te dni kochaliśmy się bez zabezpieczenia. Również w te kilka dni po 18. Teraz od 3 dni mam bolesne piersi i już się wkręcam że może się udało? Zdaję sobie sprawę że może być to ból przed miesiączką ale ja takich bólów nie miewam, dziś boli mnie też głowa. Termometr zamówiłam więc nie mierzyłam, no tylko elektrycznym al nie wierzę mu w ogóle, za każdym razem pokazuje co innego. Miesiączka powinna się niedługo pojawić. Zobaczymy
icon_smile.gif
Robić test czy czekać?

agus -czekać- nie ma sensu się stresować :tak:

wiola - w tym wieku występuje tylko cukrzyca typu 1 więc insulinozależna. Póki co czekam i obserwuję - staram się nie denerwować ale się nie da :-(

Spadam sprzątać

Cześć wszystkim!

Jak dzionek?
Kurczę, taka produkcja... :shocked2: Przyznaje się bez bicia, że nie nadrobiłam wszystkiego...

U nas sukces - Mia przespała całą nockę w swoim pokoiku!!! :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Życzę miłego weekendu wszystkim!

reklama
Just dzieki za kawke przyda sie na rozruch :)

musze sprzatnac troche , a tak mi sie nie chceeeeee

Sol moze nie bedzie tak zle z ta cukrzyca ?? w kazdym razie wspolczuje chorob i oby bylo lepiej ! :)

cos mialam jeszcze , ale chyba jeszcze spie hehe , kupa nas obudzila :wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry