reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol kochana, zadna z nas nie jest supermenem i kazda ma prawo jak najsluszniejsze do chwil slabosci i dolkow. Ja sie nauczylam tego niedawno dopiero. Doluj sie troche tylko potem sie otrzep i na nogi stan. Wtnij dziewczynom migdalki na wiosne i bedzie lepiej :)
moglabys z moja mama pogadac... Ja do 3 roku zycia mialam angine na zmiane z zapaleniem pluc i oskrzeli i to tak zawsze hop od razu, bez nawet dnia przeziebienia. Ciagle byl szpital, w zlobku przez 1,5 roku bylam tydzien. Potem wycieli mi migdalki i swiety spokoj :)
sa lepsze i gorsze chwile. Na pewni zaraz beda lepsze! A moze jest cos w zyciu, czego Ci brakuje? Moze jednak jest jakis sposob, zeby to cos dogonic? Nie trac wiary w siebie kochana!

A teraz uwaga uwaga!
Poczek przeszedl ciazowy chrzest... Ledwo zdazylam dobiec do lazienki! I bylam dzielna! Nie poplakalam sie... Szczerze mowiac, to smiala, sie wracajc do lozka :)

reklama
Elo,
znowu spania niet :no: Przeczytałam Archipelag przez te kilka nocy.

POCZKU gratuluję pierwszego ciążowego pawia.:laugh2: Z tymi procentami, to ok- zgodzę się zejść z setnych :-p:-D:rofl2: mnie na migrenę pomaga trochę zaciemnienie pomieszczenia, chłodny okład na czoło, kołderka, cisza i sen jak uda się zasnąć. U mnie stan ten trwa do tygodnia.

WIOLU poproszę pw z danymi- biorę się za czystki ciuszkowe i zaległe pakunki-moje wyrzuty sumienia są jak stąd do Japonii.

SOL zdrówka! Nie przeskoczysz tego jak córcia rozchoruje się na dobre i nie ma co denerwować się.
Może jakiś basenik? Światłoterapia? Córeczki babci podrzuć na 2 godzinki i pełen relaks.

KOCIE podoba mi się Twoja żartobliwa teoria. A jeszcze bardziej Twoja polityczna poprawność. Biję ukłony, o muzo! :tak:

MADE normalnie czasy podstawówki..:blink: A żeby brzydko się nie zrobiło, użyję tak lubianego przez Ciebie kolokwializmu. Niedawno zasłyszane w warzywniaku:
jak ogórki zaflancujesz, taki Ci pomnik postawią..... ;-):tak: :laugh2:

Chciałam dopisać na końcu coś w stylu Jarząbka z Misia, podstawiając adekwatne słowa, ale po co? Po co niepotrzebnie tykać kijkiem. :sorry2:
MADE myśl i pisz sobie co tam tylko chcesz- na zdrowie :-D

ASIONEK na pewno są osoby, które mają czyste intencje. Mam to szczęście znać ich kilka. Niezależnie od intencji, akurat w takich sytuacjach potrafimy skrzyknąć się i działać wspólnie. Potwierdziła to dzisiaj szefowa PAH, no i Ty oczywiście

A teraz wstukujemy Polska Akcja Humanitarna :: <built-in method title of str object at 0x74a3f0> i klikamy grzecznie pajacykowi w brzuszek. Codziennie.

Żuchwa boli.......ajjjjjjj

RAZ DWA CZY!!! BÓGI PACZY :rofl2:

CO JA PACZE??? *APACZE :cool2::-p:rofl2:

:surprised: nie ma *apacza :eek: a ku ku :unsure::huh:

Ostatnia edycja:
Hello :)

Libby - późną porą treści stają się zmorą ;)

Bogusiu - jak dzisiejsze paczenie? :cool:

:-D:-D:-D:-D:-D boogie!!

Oto mamy pierwszą poważną dyskusyję na wątku :cool2: Tylko bez nerwów dziewczynki - klase czymać czeba :-p

libby
Gdybym ja tak myślała, jak Ty, to bym chyba wiodła pustelnicze życie - no PRAWIE ZERO ludzi dobrej woli wkoło :sorry:
Pod moją latarnią jest jasno :tak:

Dziękuję za uznanie, ale oprócz niewątpliwie rozwiniętego zmysłu politycznego, posiadam też swego rodzaju światopogląd i podejście do ludzi, które procentują - miło jest słyszeć od "patologicznych" przypadków - "pani nas lubiła", "pani nas rozumiała", "z panią można było zawsze pogadać". Myślę, że to jak ich traktowałam, i co o nich mówiłam, zapada im w te źle skalibrowane neurony.... :)
Nie można ludzi skazywać na podłość :sorry: Z tego nie ma nic dobrego....

Co ja pacze ??? maaade !!!! :-D

sol Ty się nie idź chlastać... tylko powolutku rozwiązuj wszystkie problemy :tak: Nie ma sytuacji nie do ogarnięcia, a Ty jesteś żywiołowa dziewczyna i dasz radę !!

Ostatnia edycja:
Kocurku - Ty mi wyglądasz na kogoś, co wszystko wypacza :-))))

Sol - oj trzymają się Was te wirusy, trzymają :( Zdrówka dużo!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry