reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Smutno mi :(

Mary - no widzisz, udało się :) BRAWO!!!

Asionek - jak już tak wskoczysz na najwyższe obroty, to mam stertę prasowania :-p

reklama
made..... kocurek Ci zaraz poszuka jakiś wierszyk własnej produkcji na pocieszenie... :)

Tylko niech mała mi tu przyśnie... bo jeszcze boję się ruszyć... ;))

Ostatnia edycja:
ech a ja znów wydałam 20zł w lumpach...mąż mi kartę zabierze...ale MAja ma fajne spodenki Next na lato-takie cienkie,długie a Danio t-shirt z kaczorem donaldem i koszule Adams w kratę;)))

Made-pewnie się ucieszysz,ale ten mały skurczybyk mi rośnie i znów odkładam ubranka po nim-ale to już na jesień o tym pogadamy;)))

Dla made.... :*
I dla lili.. :) :) :)

PSEUDOKOŁYSANKA

Na pierścieniach Saturna
przysiadł anioł znużony..

Znużony podróżą daleką..
daleką, przez czasu eony..

Usiadł i zaczął płakać.
Płakać, na los swój anieli..

Anioł, co duszę ma czarną..
Czemu przez wieczność jest w bieli..??

A niechby diabli to wzięli.. !! ;))

A.R.

Ostatnia edycja:
Paula - dziękuję, że pamiętasz o moim Mańku :))

Wiecie co....nie chciałam już na ten temat, ale miejsce, w którym znaleziono Madzię, jest tak blisko mojego domu :((( Co rusz widzę ludzi niosących znicze :( Jest mi tak bardzo źle....

Kocurku - przepiękny to wiersz...wzruszyłam się :*
.......czuję niedosyt :))

Ostatnia edycja:
NIC DWA RAZY

Bez przesady!
Bez obrazy!
Po co tyle łez na twarzy...?
Wszechświat swoje ma zasady
Nic dwa razy się nie zdarzy

Nic tak samo.. nic tak pięknie .....
Co najwyżej serce pęknie

Choćby z całych sił się starać